Várólista van az idősek otthonában nyílt óvodában

óvoda várólista idősek otthona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kap egyhamar helyet az a gyermek, amelyiket szülei az idősek otthonában nyílt óvodába akarnak beíratni. Két és fél évre előre tele van minden hely! Az egyedülálló intézmény sikerére senki nem számított.

Nagyon előre kell gondolkoznia annak a szülőnek, aki Seattle-ben található Providence Mount St. Vincent nevű intézménybe szeretné járatni óvodás korú gyermekét. A hely ugyanis idősek otthonaként és óvodaként is üzemel egyszerre, és olyan felkapott lett, hogy nem tudnak elegendő helyet biztosítani. Két és fél éves a várólista!

Várólista van az idősek otthonában nyílt óvodában Forrás: Youtube

Az idősekre és a gyerekekre egyaránt jó hatással van intézmény. Sok közös programjuk van, mint a mesélés, vagy éppen a zenélés, ami nagyon sokat segít az idős embereknek: jobb lesz a közérzetük, a memóriájuk. A gyerekeknek pedig a szociális érzékét fejleszti az együtt töltött idő.

"Olyan helyet akartunk létrehozni, ahová élni jönnek az emberek, nem meghalni"

- mondta az intézmény képviselője, Charlene Boyd. Az elmúlt évek, és a szinte végeláthatatlan várólista pedig azt bizonyítja, hogy ez maradéktalanul sikerült.

Sokkoló: féltékenységből ölte meg szüleit a tinédzser (18+)http://www.life.hu/news/20161122-sokkolo-tortenet-feltekenysegbol-olte-meg-szuleit-a-tinedzser-ashton-sachs.htmlAshton Sachs azért lőtte le a szüleit, mert biztos volt benne, hogy azok sokkal jobban szeretik nála a testvéreit. News--Koraszülött babáknak varr ruhákat egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20161122-micsoda-ferfi-koraszulott-babaknak-varr-polokat-egy-magyar-onkentes-interju.htmlFerenc a Facebookon osztotta meg a munkáját, ezzel pedig több száz "rajongót" szerzett magának. A férfi koraszülött babáknak készít önkéntesként inkubátorba való pólókat. News--Felfüggesztették egy balhé miatt a Fradi kapusát, Jova Leventéthttp://www.life.hu/news/20161122-kocsmai-balheba-keveredett-jova-levente.htmlFelfüggesztették egy balhé miatt a Fradi kapusát. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a történet vége. NewsAFPLehet, hogy megtalálták Madeleine McCannt?http://www.life.hu/news/20161122-roma-utcain-koborlo-lanyrol-hiszik-hogy-megtalaltak-madeleine-mccannt.htmlRóma utcáin kóborol egy szőke hajú, zöld szemű lány, aki egyáltalán nem beszél olaszul, de angolul annál inkább. A fényképeit látva sokan úgy vélik, ő az évekkel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann! News--Czene Attila, a korábbi sportért felelős államtitkár is megszólalt az úszóbotrány kapcsánhttp://www.life.hu/news/20161122-czene-attila-elarulta-kit-szeretne-az-uszoszovetseg-vezetojenek.htmlTart a vita az úszók és a szövetség között. Hosszú Katinkáék a teljes vezetőség cseréjét akarják elérni, további követelések mellett, de a szövetség szerint tévúton járnak. Czene Attila Atlanta olimpiai bajnoka, a korábbi sportért felelős államtitkár is megszólalt az ügyben, elmondta kit szeretne az úszószövetség elnökének. NewsOrigoMeghalt Jer Bulsara, Freddie Mercury édesanyjahttp://www.life.hu/news/20161121-meghalt-jer-bulsara-freddie-mercury-edesanyja-a-hirt-brian-may-osztotta-meg.html25 évvel fia, a legendás Freddie Mercury halála után a napokban hunyt el a Queen énekesének édesanyja, Jer Bulsara. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.