Rúzsa Magdi magánélet énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő rendhagyó módon közel engedte magához a rajongókat: képet posztolt egy romantikus pillanatról.

Rúzsa Magdi élete leggyönyörűbb naplementéjéről tett közzé fotót a Facebook-oldalán. Magdira nem jellemző, hogy ehhez hasonló intim pillanatokban részesítse a kedvelőit, de úgy tűnik, most kivételt tett.

Rúzsa Magdi rendhagyó dolgot tett Fotó: Polyak Attila/Origo

A 30 éves énekesnő egyébként sem szívesen oszt meg bensőséges információkat a magánéletéről, így általában arról sem lehet nagyon tudni, hogy mivel tölti a szabadidejét.

A képek valóban rendkívül szép, meghitt pillanatot örökítenek meg, így nem csoda, hogy az egykori megasztáros is így kommentelte őket:

„Életem legszebb naplementéje volt a mai. Ennyire szabad még sosem voltam. Ez az igazi harmónia.”

Úgy tűnik, hogy a követői is egyetértettek Magdival, hiszen a fotók alá számtalan kedvelés, megosztás és komment érkezett. A hozzászólók többsége kedves szavakkal, aranyos idézetekkel illette a képeket, talán ezek után Magdi is gyakrabban tesz majd közzé ehhez hasonlókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.