A Magyarországon egykori igen népszerű banda, a Happy Gang énekeséről nyáron olvashattuk, hogy megvert valakit: kiderült, annyira súlyos sérüléseket szenvedett az áldozat, hogy a fél arca lebénult.

Söröskorsóval ütött le egy férfit a Happy Gang énekese, akit Vitamin művésznéven ismerhet az ország. Ahogy akkor arról a Life.hu is beszámolt, a július 20-án történtek miatt a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást. Később kiderült, a banda énekesét, vagyis Móré Andrást több kocsmából is kitiltották már viselkedése miatt. Az énekes akkor azt nyilatkozta, nincs oka magyarázkodásra, csakhogy az áldozat állapota azóta sem javult.

A Happy Gang énekese, Vitamin akár börtönbüntetést is kaphat testi sértés miattForrás: facebook/Happy gang

Lebénult a fél arca annak a férfinak, akit Vitamin söröskorsóval támadott meg, így a munkáját sem tudja elvégezni. "Büntető- és polgári pert is indítunk Móré András ellen, aki elismerte bűnösségét. Azt vallotta egyébként, hogy nem emlékszik, hogy az ütéskor a kezében volt a korsó.

Milliós kártérítést kérünk, illetve 2–8 évig tartó szabadságvesztés is várhat rá, amennyiben a súlyos testi sértés bűntette igazolást nyer a bíróságon" - nyilatkozta a Blikknek a sértett ügyvédje, dr. Kiss B. Mihály. Az áldozat reméli, hogy legalább kártérítést kap majd. "Remélem, legalább valamilyen kártérítést kapok, mert arról már lemondtam, hogy meggyógyulok. Anyagilag is nehéz helyzetbe kerültem, mert nem tudok annyit dolgozni, mint régen" – árulta el a férfi. A lap utolérte a Happy Gang énekesét is, aki elmondta, ő egy nyugodt természetű ember. "Aki engem ismer, az tudja, hogy nyugodt vérmérsékletű ember vagyok, nehéz kihozni a sodromból. Többet nem szeretnék elmondani a nyomozásnak ebben a szakaszában" – zárta le Vitamin.