VV8 - Tiv Tivy: "Leszerepeltem, de csinálni kellett a show-t"

ValóVilág 8 VV Krisztián VV Tivy ValóVilág8 VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthetetlen, de közel 30 ezren voltak kíváncsiak a ValóVilág8 legutóbbi kiesőjének, Tiv Tivynek a Facebookra feltöltött videójára. Azt, hogy vajon hol voltak ők, amikor rá kellett volna szavazni, nem tudni, de valószínűleg nem csak azok követték az élő bejelentkezést, akik szimpatizálnak a fiúval, hanem azok is, akik szörnyülködni szerettek volna. 

"Alpári, gusztustalan nők voltak a villában. Utólag nem bántam meg, hogy rondán beszéltem a Ginával. Aljas és kétszínű ember, és durván keveri a lapokat. Alapjáraton tisztelem a nőket, de csak az olyanokat, akikben van tartás. Vagány, ha egy nő iszik, de akik egy üveg piát 10 perc alatt bepuszilnak és folyásos bugyikat hagynak szét, az nekem az nagyon 'degradál'" - fejtette ki véleményét.

"Leszerepeltem, de csinálni kellett a show-t, nézettséget kellett kreálni. Nem így nyomom az életben, pörgetni kellett a bolond élő show-t, és már nem ostor, hanem huzallábam van. Szerintem 5 év múlva is emlékezni fog mindenki" – tette hozzá majd Krisztiánt, aki győzesként tért vissza a párbajukról, is megemlítette. Elmondta, nehezményezi, hogy egykori villatársa féregnek hívta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.