VV Zsolti Dávidot hívta ki harmadik párbajozóként

Forrás: rtl.hu -
VV Mici VV Zsolti Való Világ 8 VV Dávid RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas változások vannak a ValóVilág powered by Big Brother című műsorában: ezúttal nem ketten, hanem hárman párbajoznak a hétvégén. Mici, Dávid és Zsolti küzd meg egymással.

Dávid és Zsolti viszonya nem volt túl felhőtlen az elmúlt időszakban, éppen ezért, amikor kiderült, két párbajozó helyett hárman mérik össze erejüket a következő párbajon, a villa macis testalkatú lakójának nem is kellett sokat gondolkoznia azon, kit nevezzen meg a kihíváson.

Két párbajozó helyett hárman mérik össze erejüket: VV Mici, Dávid és Zsolti Forrás: rtl.hu

Mici volt a kiválasztott, ő hívta ki Zsoltit, akinek pedig Dávidra esett a választása, így hármuk összecsapását láthatjuk majd a hétvégén.

Sebestyén Balázs kijelentette: Nem barátkozik Szabó Zsófivalhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazs-nem-akar-baratkozni-szabo-zsofival.htmlÚjra látható a képernyőkön Sebestyén Balázs műsora a megújult Gyertek át! című sztáros beszólogatós vetélkedő. Az első adásban Szabó Zsófi, Hajdú Péter, Lali, Kiss Ramóna, Vadon Jani és Debreczeni Zita voltak a meghívott sztárok. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs interjú – a Life.hu riportere is jelen volt reggel a rögtönzött sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/sztarok/20161116-sebestyen-balazs-megszolalt-a-reggeli-adas-elott.htmlKedd este bombaként robbant a hír, hogy a Morning Show csapata másnap már nem ülhet be a stúdióba, és nem tarthatja meg az adást. A show végül folytatódott, Balázsék pedig egy rögtönzött hajnali sajtótájékoztatón öntöttek tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski kerek popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-emily-ratajkowski-hatsojatol-felrobbant-az-internet.htmlEmily Ratajkowski arról híres, hogy híres. Illetve arról is, hogy szinte minden nap ledobja a textilt egy-egy szexi fotó kedvéért. Ezúttal sem tett kivételt a hollywood-i celeb... TV + SztárokOrigoVV Tivy az ország provokátorának tartja magát, csak nem tudja kiejteni ezt a szóthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-vv-tivy-kiesese-utani-napon-adott-interjut-a-life-hu-nak.htmlA Life.hu riportere a párbaj utáni napon kérdezte vereségéről a Szökik a málna sztárját. TV + Sztárok--Interjú a Sztárban sztár győztesével -Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20161114-a-sztarban-sztar-gyoztesevel-keszitett-interjut-a-life-hu-riportere.htmlA Sztárban sztár 4. szériája is lezajlott, a döntőt pedig Veréb Tamás nyerte, aki fantasztikus hangjával maga mögé utasította a nála sokkal híresebb kollégáit is. TV + SztárokOrigoKozso és exe kéz a kézben járják a világothttp://www.life.hu/sztarok/20161110-kozso-es-volt-baratnoje-egyutt-jarjak-a-vilagot.htmlKozso és Keira több időt töltenek együtt, mint külön, pedig egy évvel ezelőtt szakítottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.