Mata Ricsi produkcióját minden mentor unta

X-Faktor kritika Mata Ricsi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mata Ricsi egy régi magyar fiúbanda nagy slágerét adta elő, mégpedig a Keresem a lányt. A 15 éves énekes nem kapott túl sok dicséretet az éneklés után, nem nyerte el sem Gabi, sem Laci, sem pedig ByeAlex tetszését. Unták a produkciót.

Mata Ricsi legutóbb bakizott a színpadon, ezért ezúttal egy magyar számmal készült, és nem is táncolt az éneklés közben. Nem akart negatív kritikákat, ezért inkább a biztonságra játszott, de ez nem nyerte el a mentorok tetszését, nagyon nem. A fiatal énekes egy egykor igen népszerű magyar banda, a VIP slágerét adta elő, mégpedig a Keresem a lányt.

A legtöbb mentor unta Mata Ricsi produkcióját Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Hiába volt azonban most tökéletes a szöveg, a zsűri nem volt elégedett. Gáspár Laci szerint az énekes kezd elfogyni, amivel a többi mentortársa is egyetértett. ByeAlex unta az egész produkciót.

"Úgy éreztem, kezdek elaludni a közepénél"

- mondta az énekes, és Tóth Gabi is hasonlóan vélekedett. "Jól szórakoztam rajtad, azért egy kicsit untam is" - fogalmazta meg véleményét az énekesnő. Természetesen Puskás Peti megvédte mentoráltját. "Kellett Ricsinek egy kis önbizalom, hogy ne azon kelljen izgulni, hogy mi lesz a koreográfia, mi lesz a szöveg" - érvelt Peti. Az éneklés után Istenes Bence próbálta kifaggatni Mata Ricsit - aki nem fog elszállni - arról, mi a helyzet az ő életében a lányokkal, ha már ezt a számot énekelte, de a fiatal énekes szűkszavúan csak annyit mondott, még nincs barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.