Mata Ricsi egy régi magyar fiúbanda nagy slágerét adta elő, mégpedig a Keresem a lányt. A 15 éves énekes nem kapott túl sok dicséretet az éneklés után, nem nyerte el sem Gabi, sem Laci, sem pedig ByeAlex tetszését. Unták a produkciót.

Mata Ricsi legutóbb bakizott a színpadon, ezért ezúttal egy magyar számmal készült, és nem is táncolt az éneklés közben. Nem akart negatív kritikákat, ezért inkább a biztonságra játszott, de ez nem nyerte el a mentorok tetszését, nagyon nem. A fiatal énekes egy egykor igen népszerű magyar banda, a VIP slágerét adta elő, mégpedig a Keresem a lányt.

A legtöbb mentor unta Mata Ricsi produkciójátForrás: Nánási Pál/RTLklub

Hiába volt azonban most tökéletes a szöveg, a zsűri nem volt elégedett. Gáspár Laci szerint az énekes kezd elfogyni, amivel a többi mentortársa is egyetértett. ByeAlex unta az egész produkciót. "Úgy éreztem, kezdek elaludni a közepénél" - mondta az énekes, és Tóth Gabi is hasonlóan vélekedett. "Jól szórakoztam rajtad, azért egy kicsit untam is" - fogalmazta meg véleményét az énekesnő. Természetesen Puskás Peti megvédte mentoráltját. "Kellett Ricsinek egy kis önbizalom, hogy ne azon kelljen izgulni, hogy mi lesz a koreográfia, mi lesz a szöveg" - érvelt Peti. Az éneklés után Istenes Bence próbálta kifaggatni Mata Ricsit - aki nem fog elszállni - arról, mi a helyzet az ő életében a lányokkal, ha már ezt a számot énekelte, de a fiatal énekes szűkszavúan csak annyit mondott, még nincs barátnője.