Az X-Faktor negyedik élő show-jában is sok kiváló előadót láthattunk, akik mindent beleadtak, hogy megnyerjék a nézők szavazatait. Mindenki sajnos azonban nem maradhat, ezúttal egy versenyzőnek kellett távoznia, akinek az álma már nem válik valóra. Vince Aliz Liza esett ki a tehetségkutatóból.

A mentoroknak ismét búcsúzniuk kellett valakitől, akit szívük szerint nem engedtek volna el. Az X-Faktor negyedik élő show-ja véget ért, de nemcsak a műsor, valaki számára az egész verseny is. A hat előadóból már csak öten készülhetnek a következő produkciójukra, ennyien vannak még versenyben az első helyért.

Íme, a negyedik X-Faktor kiesője: Vince Aliz Liza (a kép bal oldalán)Forrás: RTL Klub

Ez azt is jelenti, hogy az eddigi gyakorlattal ellentétben csak egy versenyző esett ki. A nézők szavazatai alapján Fejes Szandrának és Vince Aliznak kellett párbajoznia egymással, mindkettőjüket megérintette már a kiesés szele, tehát nem először kapták már a legkevesebb szavazatot. Az énekesnők mondhatni már rutinosan vágtak bele a párbajba. A mentorok nem tudtak dönteni, így a nézők szavazatai alapján Vince Aliz Liza végleg elbúcsúzott, számára véget ért a verseny.