Hajdú Péter bevallotta, hogy négy hónapja nem volt intim közelségben egyetlen nővel sem

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata Kasza Tibor Kasza Tibi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. 

Hajdú Péter és Kasza Tibi jó barátok, így a műsorvezető a zenésznek mesélt kapcsolatáról, vagyis annak hiányáról, azaz Kata hiányáról. "Négy hónapja nem voltam nővel" – vallotta Hajdú, de hozzátette, nem szinglinek definiálja magát, hanem házasságban él. "Ha Kata azt mondja, szingli, akkor én is az vagyok" – jelentette ki, és hozzátette, nem szakítottak, a mostani állapotot szünetnek nevezik csak.

Kata nagyon jó anya Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Persze, lehet, válás lesz a vége" – mondta, és arról is beszélt, sokkolta, amikor Kata elköltözött."

A műsorvezető elárulta, Katával megbeszélték, ha bárkivel randiznának, egymásnak is szólnak, hogy ne pletykából tudja meg a másik, de erről szó sincs. "Én családban szeretnék élni, én arra vágyom, hogy a feleségem otthon legyen esténként, a gyereket együtt altassuk el, közösen vacsorázzunk."

Péter úgy véli, ha újra kibékülnek, elvárja, hogy Kata ne menjen csajos bulikba egy héten többször, és már ő se menne a barátaival esténként se szórakozni, se tárgyalni. Azt bevallotta, ez a tendencia tőle indult, Kata kimaradozásai válaszok voltak az ő viselkedésére. Hajdú azt is leszögezte, az, hogy mi lesz velük, annak most már nagyon hamar el kell dőlnie.

Kasza és Hajdú a beszélgetés végére poénkodtak is egy sort. Tibi azzal húzta Petit, hogy ha már nem szexel, legalább pornót néz-e. "Volt, anno, hogy én voltam a hónap pornófilmkölcsönzője" – viccelt Hajdú, és arra is válaszolt, italba fojtja-e bánatát.

A beszélgetést itt meg is nézheted:

Hajdú Péter még mindig szereti Sarka Katát Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.