Hajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. 

Hajdú Péter és Kasza Tibi jó barátok, így a műsorvezető a zenésznek mesélt kapcsolatáról, vagyis annak hiányáról, azaz Kata hiányáról. "Négy hónapja nem voltam nővel" – vallotta Hajdú, de hozzátette, nem szinglinek definiálja magát, hanem házasságban él. "Ha Kata azt mondja, szingli, akkor én is az vagyok" – jelentette ki, és hozzátette, nem szakítottak, a mostani állapotot szünetnek nevezik csak. 

Kata nagyon jó anyaForrás: Facebook/Sarka Kata

"Persze, lehet, válás lesz a vége" – mondta, és arról is beszélt, sokkolta, amikor Kata elköltözött." 

Hazamentem, bementem a lakásba, üres gyerekszoba, hálószoba, egy órán át sírtam" – emlékezett vissza. "Mint egy kataton, úgy viselkedtem, csak Katára, csak a gyerekekre gondoltam"  – vallott, és arról is, hogy már jobban van, és hisz abban, hogy újra lehet kezdeni. 

"Szeretem Katát"  – jelentette ki. Péter arról is beszélt, ha elválnak – amit 50-50 százalékra saccol –, egyértelmű, a gyerekek Katával – akit nagyon jó anyának tart – maradnának, persze ő is bármikor láthatná Dávidkát és Noémit. 

A műsorvezető elárulta, Katával megbeszélték, ha bárkivel randiznának, egymásnak is szólnak, hogy ne pletykából tudja meg a másik, de erről szó sincs. "Én családban szeretnék élni, én arra vágyom, hogy a feleségem otthon legyen esténként, a gyereket együtt altassuk el, közösen vacsorázzunk." 

Péter úgy véli, ha újra kibékülnek, elvárja, hogy Kata ne menjen csajos bulikba egy héten többször, és már ő se menne a barátaival esténként se szórakozni, se tárgyalni. Azt bevallotta, ez a tendencia tőle indult, Kata kimaradozásai válaszok voltak az ő viselkedésére. Hajdú azt is leszögezte, az, hogy mi lesz velük, annak most már nagyon hamar el kell dőlnie. 

Kasza és Hajdú a beszélgetés végére poénkodtak is egy sort. Tibi azzal húzta Petit, hogy ha már nem szexel, legalább pornót néz-e. "Volt, anno, hogy én voltam a hónap pornófilmkölcsönzője" – viccelt Hajdú, és arra is válaszolt, italba fojtja-e bánatát. 

A beszélgetést itt meg is nézheted: 

 

Hajdú Péter még mindig szereti Sarka KatátForrás: Facebook / Hajdú Péter