A Facebookon bonyolódott szóbáltásba Sarka Kata és Pintér Tibor új kedvese, Bea. Az ok, egy félreérthető Mokka-beli beszélgetés volt. Most a színész is hozzászólt a történtekhez és arra kéri a kritikus celebritásokat, ne bántsák a kedvesét naiv bakijáért, amiért ő egyáltalán nem neheztel. 

Pintér Tibor úgy döntött, nem hallgat tovább, és nem tűri tovább, hogy kedvesén, Ács Beatrixon köszörüljék a nyelvüket a kvázi barátai. 

"Hallom, Sarka Katától és Kasza Tibi barátomtól a különböző, kvázi kritikákat, amiket tudom, hogy nem rosszindulatból és nem bántásból tesznek. Elmentünk nyilatkozni a TV2 Mokkájába, ami számomra nagyon fontos, hiszen az Édes Élet celebritásaként fontos, hogy mindig kommunikáljunk valamit" - nyilatkozta aTibor és hozzátette, ő követett el hibát, hogy nem mondta el Beának, hogy ez mindössze egy néhány perces beszélgetés lesz, nem egy tíz-tizenkét perces mélyinterjú, ahol több dologot is lehetőségük lesz kifejteni. 

"Ezért esett áldozatául annak a szerintem bájos hibának, ami arról szól, hogy a volt barátját és az ő életüket kezdte elemezni ahelyett, hogy rólam beszélt volna. Engem ez egyáltalán nem bánt, sőt, azt gondolom, hogy a tisztaságát és a szó jó értelmében vett naivitását tükrözi, hogy azt hitte, elmondhatja az amerikai mesét, a hollywoodi sztorit, aztán beszélhet rólam. Fel akartuk építeni ezt az interjút, de nem sikerült. Kérem, ne bántsátok ezért Beát!" - szögezte le. 

Ha nem emlékeznétek: Sarka Kata egyébként az alábbit posztolta az üggyel kapcsolatban: 

 Kasza Tibi pedig ezt tette közzé: