Még mindig inkább férfinak néz ki Caitlyn Jenner

Forrás: NORTHFOTO -
Bruce Jenner férfi Caitlyn Jenner transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt Caitlyn Jenner, amikor bejelentette, hogy nőként akarja folytatni az életét. Egy éve nyáron mutatkozott be Bruce helyett immár Caitlyn Jennerként, de továbbra is inkább férfinak tűnik.

Tavaly nyáron mutatkozott be Bruce Jenner nőként. A Vanity Fair júliusi címlapján debütált, és onnantól Caitlyn Jenner néven éli az életét. A Kardashianok egykori családfőjének egy régóta titkolt vágya vált ezzel valóra, de nagyon úgy tűnik, hogy sokkal boldogabb nem lett tőle. Caitlyn Jenner azóta magányos, és többször nyilatkozta már, hogy szeretne valakit maga mellé, akivel megoszthatja a mindennapjait.

Még mindig inkább férfinak néz ki Caitlyn Jenner Forrás: NORTHFOTO

Látszik is Caitlyn Jenneren, hogy nem teljesen örömteli az élete. A sztárt Malibuban kapták legutóbb lencsevégre, de nem festett túl rózsásan. A haja teljesen torzonborz volt, és egyáltalán nem hangsúlyozta ki a nagy küzdelmek árán megszerzett nőiességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.