Caitlyn Jenner randi magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caitlyn Jenner, a transznemű ikon egy beszélgetős műsorban őszintén vallott a magánéletéről, és arról, hogy vágyik egy férfira, de túl elfoglalt most a randizáshoz.

"Jó lenne megosztani valakivel az életemet" – mondta a 66 éves Caitlynné vált Bruce Jenner, amikor a randizásról kérdezték a The Today Show nevezetű talk show-ban, ahová azért hívták, hogy a saját műsoráról beszéljen, aminek nemsokára jön a 2. évada.

A nővé vált Bruce Jenner Forrás: Origo

Ezzel szemben mégis inkább a szerelmi kapcsolataira terelődött a szó, vagy inkább a hiányára, Caitlyn ugyanis bármennyire is vágyik egy férfira, sajnos túl elfoglalt a randizáshoz - számolt be a Daily Mail.

„Nekem ez most a legkevésbé sem aktuális, túlságosan elfoglalt vagyok, de persze, hogy vágyom valakire. Őszintén, nem is tudom mi lesz az életem ezen részén, de nyitott vagyok” - nyilatkozta Caitlyn.

Megvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--Klausmann Viktor: "Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-klausmann-viktor-nem-akar-ujranosulni.htmlKlausmann Viktor ötvenévesen is tele van energiával: Strandot üzemeltet, síoktatóként, rendezvényszervezőként és speciális mentőként dolgozik, emellett pedig családapa. De mi a helyzet a szerelemmel? TV + Sztárok--Adele rengeteget fogyott - Alig lehet ráismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160216-adele-lefogyott-es-remekul-nez-ki.htmlAdele remek hangján kívül a telt idomairól is elhíresült, ám az énekesnő az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott. A Vouge magazinnak készült legfirssebb képein csodásan fest, és szinte alig lehet ráismerni. TV + SztárokOrigoEzért nevet mindenki Eva Longorián http://www.life.hu/sztarok/20160225-a-szuletett-felesegek-szexi-gabija-ismet-mindenkit-megnevettet.htmlNeked is Gaby volt a kedvenced a Született feleségekből, mert ő volt a legcsinibb, és folyton megkacagtatott mindenkit? Eváról kiderült, hogy nemcsak a képernyőn, hanem az életben is imád mosolyt csalni az arcunkra. TV + Sztárok--Rékasi Károly váratlan műtétje írta át a Barátok köztöthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-at-kell-alakitani-a-baratok-koztot-rekasi-karoly-miatt.htmlA héten visszatér a Barátok közt-be Rékasi Károly, miután távozott a kórházból, ahová egy motorbaleset miatt került. Bár az orvosa is rábólintott az ötletre, a gyógyulás hosszabb időt vesz igáénybe, ezért a sorozat készítőinek kicsit variálni kellett a történeten. TV + Sztárok--Távozik a Jóban Rosszban színésznője, Juhász Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20160216-otthagyja-a-joban-rosszbant-juhasz-adrienn.htmlNem marad együtt a Jóban Rosszban stábja, legalábbis nem a mostani felállásban, ugyanis az Elvira nővérként ismert Juhász Adrienn, gyereket vár, még egy hónapot forgat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.