Az egyetemen szeretett egymásba Davy Moakes és Helen Andre. El is jegyezték egymást, de esküvőjükre sajnos nem kerülhetett sor. A menyasszony szülei nem támogatták a házasságot, mivel Davy Moakes művész.

Hiába szeretett egymásba Davy Moakes és Helen Andre, ne mházasodhattak össze. Az egyetemen alakult ki a kapcsolatuk, el is jegyezték egymást 1951-ben, de az esküvőjük meghiúsult. A menyasszony szülei nem támogatták a kapcsolatot, mivel Davy Moakes művész volt. A nőt bezárták a szülei, a szerelmesek így semmit nem tehettek. Teltek az évek, a páros pedig messzire sodródott egymástól és mindketten családot alapítottak.

65 év után házasodhattak össze: a szüleik tiltották őket egymástól - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Amikor azonban Helen harmadik férje meghalt, a nő úgy döntött, felkutatja fiatalkori szerelmét. Davy azonban még házas volt akkor, amikor Helen 2010-ben rátalált, ezért szerelmük nem teljesedhetett be évtizedekkel később sem. A férfi felesége azonban elhunyt, Davy és Helen pedig újra találkoztak egymással. Ekkor jöttek rá, hogy az érzéseik mit sem változtak az évtizedek alatt.

"Olyan erős a szerelem köztünk. Ennyi idő után még mindig ugyanúgy érzünk" - nyilatkozta a Mirrornak Davy. Össze is házasodott a pár, Helen pedig úgy érzi, minden vágya teljesült. "Nem is lehetnék boldogabb, minden álmom valóra vált" - mondta a nő. A boldog párról készült fotókat itt nézheted meg!