Már nincs egyedül a börtönben: cellatársat kapott a körúti robbantó

börtön News körúti robbantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig zajlik a körúti robbantó néven elhíresült P. László ügye, aki állítólag már nincs egyedül a börtönben: egy kétszemélyes zárkában van, és egy cellatársat is kapott. 

P. László ügyvédje nem unatkozik: többezer oldalnyi hivatalos irat született az állítólagos robbantó ügyében.

A férfi szerint az ügyészségen a sor, hogy bizonyítsák P. László bűnösségét, és szerinte semmi szükség szigorúbb intézkedésekre sem.

Videófelvétel a Teréz körúti robbantóról Forrás: Központi Nyomozó Főügyészség

Mint védője rendszeresen beszélek Lászlóval, aki nem azért hallgat, mert titkol valamit, hanem mert nincs mit mondania a robbantásról.

Blikknek.

A lap azt is tudni véli, hogy az állítólagos robbantó már egy ideje társat kapott a börtönben, akivel jól kijönnek. Ez valószínűleg nagy segítség P. Lászlónak, egyedül ugyanis sokkal nehezebb kibíri az ottlétet.

Korábban már P. László édesapja is nyilatkozott a lapnak. Akkor az apa azt mesélte, nem volt kifejezetten gördülékeny a beszélgetésük, amikor meglátogatta Lászót az előzetesben. "Igazság szerint nem nagyon tudtunk mit mondani egymásnak, Laci nem megtört, hanem értetlen" – mondta akkor az apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.