Peggy Knobloch az iskolából tartott hazafelé, de soha nem érkezett meg. A rendőrség annak idején mindent megtett azért, hogy megtalálják a kislányt, de nem sikerült. 15 évvel később egy véletlen folytán találtak rá a maradványaira, így derülhetett ki a gyilkosának kiléte is. Egy neonáci sorozatgyilkos vette el a kislány életét.

Peggy Knobloch valamivel több mint 15 évvel ezelőtt tűnt el. Az iskolából tartott hazafelé, de már nem érkezett meg. A rendőrség minden követ megmozgatott, hogy a német Madeleine McCannként emlegetett kislány nyomára bukkanjanak, de intézkedéseik nem vezettek eredményre. Ezen a nyáron véletlenül bukkantak rá egy erdőben a gyermek maradványaira, így derülhet fény végre a kislány gyilkosának kilétére is. 

15 év után megoldódott a német Madeleine McCann ügyeForrás: Youtube

A német rendőrség bejelentette, hogy a kislány testén megtalálták a gyilkosa DNS-ét. Egy neonáci terrorszervezet tagja ölhette meg a kislányt, egy bizonyos Uwe Böhnhardt.  A férfi két társával éveken keresztül rabolt és gyilkolt Németországban. Egy akciójuk után a rendőrség megtalálta a búvóhelyüket, ahol ketten tartózkodtak: Uwe Böhnhardt és Uwe Mundlos. Ők öngyilkosok lettek, a női társuk, Beate Zschäpe pedig eltűnt, de pár nappal később feladta magát. A nő ez év elején törte meg a csendet, és elmondta, ő visszautasította a gyilkosságok mögött húzódó ideológiákat, és el is ítélte őket. Ezenkívül azt mondta a bíróknak, hogy szeretne tanúskodni egy meggyilkolt kislány ügyében. Ez a gyermek volt a 2001-ben eltűnt Peggy Knobloch – írja a The Sun.