15 év után rátaláltak a német Maddie maradványaira!

Forrás: Youtube -
maradvány Peggy Knobloch eltűnt kislány Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamivel több, mint 15 évvel ezelőtt tűnt el az akkor 9 éves német kislány, Peggy Knobloch. Az iskolából tartott hazafelé, de soha nem érkezett meg. A német Madeleine McCannként emlegetett kislány maradványaira véletlenül bukkantak rá.

Éveken keresztül rengeteg energiát fektettek Peggy megtalálásába. A rendőrség 5000 nyomot vizsgált meg, de nem sikerült az iskolából hazafelé menet eltűnt kislányt megtalálni. Néhány nappal ezelőtt gombaszedők bukkantak véletlenül a maradványaira, bár még a hivatalos DNS-teszt eredményeit nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: Youtube

A maradványok közelében megtalálták a kislány személyes tárgyait is, köztük a karóráját, ezért szinte teljesen biztosak abban, hogy a 15 évvel ezelőtt eltűnt Peggy csontjaira bukkantak, mindössze 15 kilométerre attól a helytől, ahol az eltűnése előtt utoljára látták.

Az erdő mélyén megtalált tetemet vadállatok is kiáshatták, erre utalnak a nyomok. Azt egyelőre nem tudni, hogyan ölték meg, de az biztos, hogy nem ott történt a gyilkosság.

A rendőrség annak idején szó szerint mindent tűvé tett, hogy megtalálják Peggyt. Egy szellemi fogyatékos férfit el is ítéltek, miután bevallotta, hogy megölte a kislányt. Visszavonta ugyan a vallomását, de csak 10 évvel később, a perújítást követően szabadult az egyébként pedofil férfi, aki 15 kislányt molesztált a börtönbe kerülése előtt – írja a Mirror.

9 éve tűnt el a skót Madeleine McCann

2007-ben tűnt el, őt azóta sem találják. Sokan úgy vélik, a szüleinek el kellene engedniük a skót kislányt, akinek megtalálására már 11 millió fontot költöttek. Madeleine McCann a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából tűnt el, míg a szülei egy másik épületben vacsoráztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.