Középkorú férfit sodort el a 3-as metró

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
férfi 3-as metró pótlóbusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pótlóbusz járt az M3-as metró helyett Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, mivel az Ecseri úti megállónál szerda reggel baleset történt: elsodort egy középkorú férfit a szerelvény.

A 3-as metró szerda reggel elsodort egy középkorú férfit, ezért sokáig járt pótlóbusz Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte az MTI-vel, hogy a férfi nem esett a sínek közé.

Középkorú férfit sodort el a 3-as metró - Képünk illusztráció Fotó: Hajdú D. András - Origo

Annak ellenére, hogy nem gázolás történt nagyon súlyos sérüléseket szenvedett a férfi, akit a mentők kiérkezésééig az FKI doktorszolgálata látott el a peronon. A BKK Facebook-oldalának tájékoztatása szerint az M3-as metró újra a teljes vonalon közlekedik, de az Ecseri útnál megállás nélkül halad át. Továbbra is segíti pótlóbusz a közlekedést a Nagyvárad tér és a Határ út között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.