Meztelen fotók kerültek elő Eva Braunról, Adolf Hitler feleségéről

Forrás: bild.de -
meztelen Eva Braun Adolf Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen meztelen fotók kerültek elő Adolf Hitler szerelméről, Eva Braunról. A pikáns képek sokáig egy padláson rejtőztek, de szerencsére egy gyűjtő kezébe akadtak, aki teljesen biztos benne, hogy a képen látható nő a Führer kedvese.

Két teljesen meztelen fotó is előkerült Eva Braunról, bár sokan nem hiszik, hogy tényleg ő látható a képeken. A 30 éves gyűjtő, Bernard S. szerint azonban minden kétséget kizáróan Adolf Hitler szerelme szerepel a fotókon. Elmondása szerint ő nagyon sok képet tanulmányozott a Führer feleségéről, ezért állíthatja biztosan, hogy ő van a felvételeken.

Meztelen fotók kerültek elő Eva Braunról, Adolf Hitler feleségéről Forrás: bild.de

A gyűjtő Stefan Kreuzmayr régiségkereskedőnél bukkant ezekre a kincsekre, aki 9 évvel korábban tett szert a fényképekre. "Egy nő lépett a boltomba egy doboznyi képpel. A tetőterében talált rá a felvételekre, és hitte, hogy azon a két képen Eva Braun szerepel" - mondta a kereskedő. Sokan azonban nem gondolják, hogy valóban Adolf Hitler felesége van a fotókon, például Heike Görtemaker, Eva életrajzírója sem. "Nagyon, nagyon valószínűtlen, hogy egyedül pózolt volna egy fotós előtt. Szerintem ez nem ő" - mondta az író a Bild magazinnak.

Középkorú férfit sodort el a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20161130-3-as-metro-sodort-el-egy-ferfit.htmlPótlóbusz járt az M3-as metró helyett Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, mivel az Ecseri úti megállónál szerda reggel baleset történt: elsodort egy középkorú férfit a szerelvény. News--Ambrus Attila tökéletes tanítványra lelthttp://www.life.hu/news/20161125-film-keszul-a-viszkis-rablo-eleterol.htmlA nevét és a bűnét mindenki tudja, de úgy tűnik, nemsokára az egész életét megismerhetjük. News--Így él most Tánczos Gábor, aki a 11 éves Zsófi megöléséért ülthttp://www.life.hu/news/20161130-igy-el-most-tanczos-gabor-aki-a-11-eves-zsofi-megoleseert-ult.htmlMár nyolc éve annak, hogy Tánczos Gábor feltételesen szabadult, de képtelen új életet kezdeni. A 37 éves férfi és édesanyja Körmenden él, egy kis lakásban. Mindketten a vallásban keresnek menedéket. News--Nick Yarris 22 évig ült ártatlanul börtönben: betegségének köszönhető, hogy kiszabadulthttp://www.life.hu/news/20161129-nick-yarris-22-evig-ult-artatlanul-bortonben-nemreg-errol-meselt-a-ferfi.htmlCsoda, hogy Nick Yarris még él: a férfi 22 évig volt a halálsoron, minden nap arra várva, mikor jön el az ő ideje. Végül kiderült, ártatlan, ám a börtönben töltött évek komoly nyomokat hagytak benne. NewsOrigoNick Yarris 22 évig ült ártatlanul börtönben: betegségének köszönhető, hogy kiszabadulthttp://www.life.hu/news/20161129-nick-yarris-22-evig-ult-artatlanul-bortonben-nemreg-errol-meselt-a-ferfi.htmlCsoda, hogy Nick Yarris még él: a férfi 22 évig volt a halálsoron, minden nap arra várva, mikor jön el az ő ideje. Végül kiderült, ártatlan, ám a börtönben töltött évek komoly nyomokat hagytak benne. NewsOrigoKiderült Katalin hobbija: imád színezni a hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161129-kiderult-katalin-hercegno-hobbija-vilmos-herceg-felesege-imad-szinezni.htmlKatalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.