Teljesen meztelen fotók kerültek elő Adolf Hitler szerelméről, Eva Braunról. A pikáns képek sokáig egy padláson rejtőztek, de szerencsére egy gyűjtő kezébe akadtak, aki teljesen biztos benne, hogy a képen látható nő a Führer kedvese.

Két teljesen meztelen fotó is előkerült Eva Braunról, bár sokan nem hiszik, hogy tényleg ő látható a képeken. A 30 éves gyűjtő, Bernard S. szerint azonban minden kétséget kizáróan Adolf Hitler szerelme szerepel a fotókon. Elmondása szerint ő nagyon sok képet tanulmányozott a Führer feleségéről, ezért állíthatja biztosan, hogy ő van a felvételeken.

Meztelen fotók kerültek elő Eva Braunról, Adolf Hitler feleségérőlForrás: bild.de

A gyűjtő Stefan Kreuzmayr régiségkereskedőnél bukkant ezekre a kincsekre, aki 9 évvel korábban tett szert a fényképekre. "Egy nő lépett a boltomba egy doboznyi képpel. A tetőterében talált rá a felvételekre, és hitte, hogy azon a két képen Eva Braun szerepel" - mondta a kereskedő. Sokan azonban nem gondolják, hogy valóban Adolf Hitler felesége van a fotókon, például Heike Görtemaker, Eva életrajzírója sem. "Nagyon, nagyon valószínűtlen, hogy egyedül pózolt volna egy fotós előtt. Szerintem ez nem ő" - mondta az író a Bild magazinnak.