Rengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék.

Nemsokára örülhetnek a rajongók, hiszen kiderül, mi lesz Sebestyén Balázsék sorsa. A Morning Show hirtelen ért véget, és nagy botrányok övezték az elhallgatását. A Class FM közleménye szerint Balázs nem akarta kitölteni hátralevő idejét a rádiónál, mert tévés munkáira szeretett volna koncentrálni, ami a műsorvezető szerint egyszerű hazugság volt. A műsorvezetők ezek után mégis megtarthatták utolsó adásukat, de senki nem tudta, mi lesz a Morning Show sorsa.

Kiderül, hol folytatódhat a Morning ShowForrás: Class FM

Rengeteg rajongó várja vissza a három műsorvezetőt, sokaknak indult velük a reggele. Nemsokára azonban eloszlatják a kétségeket, ugyanis Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani sajtótájékoztatót tartanak pénteken. A szerkesztőségünkbe eljuttatott meghívó szerint az eseményen kiderül, hol, mikor, és milyen formában fog folytatódni az ország leghallgatottabb rádióműsora.