Meghalt a gyilkos aki a metró alá ugrott

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
gyilkosság halál házaspár metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta.

Az idős ember a 3-as metró alá ugrott az Ecseri útnál, miután otthonában egy kalapáccsal meggyilkolta nyugdíjas feleségét. Az ugrás következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kiérkezéséig a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Doktorszolgálata próbálta stabilizálni a 88 éves férfi állapotát.

Ecseri út 3-as metró, baleset Forrás: Origo

Ezt követően kórházba szállították a sérültet, melyről a rendőrség értesíteni szerette volna István feleségét, Magdit, akit

megdöbbentő módon holtan találtak közös otthonukban.

Az eset azért is elképesztő, mert a nyugdíjas férfi tulajdonképpen szinte teljesen süket és vak volt a szomszédok beszámolója szerint. Később K.István is életét vesztette a kórházban, nem tudták már megmenteni az orvosok.

M3-as metróvonal
Képünk illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

A házaspár élete nem volt egyszerű, mert egyetlen közös gyermekük szellemi fogyatékossággal született, majd 18 éves korában

a Tiszába fulladt egy nyaralás során.

- mesélte az egyik szomszéd a Borsnak, és hozzátette, hogy István és Magdi nagyon nehezen dolgozták fel fiuk elvesztését.

"Nem gondolnám, hogy ez vezetett a tragédiához, mert kívülről szépen és boldogan éltek. Igaz, István mostanában komorabb volt, mint szokott." – folytatta tovább a szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.