Szerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta.

Az idős ember a 3-as metró alá ugrott az Ecseri útnál, miután otthonában egy kalapáccsal meggyilkolta nyugdíjas feleségét. Az ugrás következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kiérkezéséig a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Doktorszolgálata próbálta stabilizálni a 88 éves férfi állapotát.

Ecseri út 3-as metró, balesetForrás: Origo

Ezt követően kórházba szállították a sérültet, melyről a rendőrség értesíteni szerette volna István feleségét, Magdit, akit megdöbbentő módon holtan találtak közös otthonukban. Az eset azért is elképesztő, mert a nyugdíjas férfi tulajdonképpen szinte teljesen süket és vak volt a szomszédok beszámolója szerint. Később K.István is életét vesztette a kórházban, nem tudták már megmenteni az orvosok.

M3-as metróvonal 
Képünk illusztráció
Forrás: MTI/Jászai Csaba

A házaspár élete nem volt egyszerű, mert egyetlen közös gyermekük szellemi fogyatékossággal született, majd 18 éves korában a Tiszába fulladt egy nyaralás során. - mesélte az egyik szomszéd aBorsnak, és hozzátette, hogy István és Magdi nagyon nehezen dolgozták fel fiuk elvesztését.

"Nem gondolnám, hogy ez vezetett a tragédiához, mert kívülről szépen és boldogan éltek. Igaz, István mostanában komorabb volt, mint szokott." – folytatta tovább a szomszéd.