Pénteken 11:30-kor végre kiderült, hol folytatja Magyarország egyik legnépszerűbb reggeli műsora. A korábban megjelent hírek igaznak bizonyultak. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül Rádió 1-et választották, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri pénteken személyesen jelentette be egy sajtótájékoztatón, hogy merre tovább. A trió sokáig titokban tartotta a dolgot, ám hosszas tárgyalások után végre a sajtó előtt is beszéltek az új lehetőségekről. 

Sebestyén Balázs elárulta hol folytatják tovább: a Rádió 1 mellett döntöttekFotó: Adrián Zoltán/Origo

Sebestyén Blázs elmondta, szerinte nem lehet ma csupán online rádiózni, de azért sok sikert kíván a Class Fm-nek. Elárulta, sok ajánlatot kaptak, mindent meghallgattak. A közszolgálat nem volt alternatíva, bármennyire is szerették volna, arra rögtön nemet mondtak a műsorvezetők. Végül a Rádió 1-et választották, ahogy azt már korábban sejteni lehetett. "A Rádió 1-et választottuk. Maga a műsor ugyanabban a formában folytatódik. Ezt a garanciát megkaptuk. A szókimondás megmaradhat, sőt külön kértèk is, hogy maradjon meg ez" - árulta el Balázs a sajtótájékoztatón. Hozzátette, személyesen is egyeztettek Andy Vajnával, tegnap írták alá a szerződést, és december 5-én már ott kezdik a reggelt a korábbi szerkesztőkkel együtt, azonban a műsor neve változni fog: Reggeli Show néven hallhatjuk ezentúl a hármast. A névváltoztatásra azért van szükség, mert nem birtokolják a Morning Show védjegyét, de küzdeni fognak érte, megtették a szükséges jogi lépéseket.

A műsor ugyanabban a formában folytatódik, Reggeli Show névenFotó: Adrián Zoltán/Origo

"A Morning Show továbbra is a mi gyerekünk, a mi szellemi termékünk, amiért küzdeni fogunk" - mondta Sebstyén Balázs, aki azt is elárulta, hogy az Andy Vajnával folytatott személyes egyeztetés során a TV2 helyzetéről is beszéltek. A műsorvezető leszögezte, addig tart az együttműködésük a rádióval, míg meghagyják a szabadságukat és ez a szerződésükben is benne van: amint beleszólnak abba, hogy miről beszéljenek véget ér a munkaviszonyuk. 

Ez történt eddig
Hatalmas botrány övezte a Morning Show idő előtti megszűnését. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, óriási lett a felháborodás a Class FM nem teljesen valós tartalmú közleménye után. Azt írták, Balázs nem gyártja tovább a műsort, mert a tévés munkáira akar koncentrálni, de a műsorvezető szerint ez az egész hazugság volt. Balázsék úgy döntöttek, a másnap reggeli Morning Show volt az utolsó, legalábbis a Class FM-en, ami november 19-én szintén elnémult.