Lassan 10 éve már, hogy 2007 májusában elrabolták az akkor hároméves Madeleine McCannt, és azóta sem tudják biztosan, ki volt a tettes. Most egy újabb elmélet született a kislány elrablóiról. 

A legfrissebb hírek szerint a Scotland Yard komoly összeget kapott a nyomozás folytatására: szerintük Madeleine McCanntemberrablók rabolták el hotelszobájából 2007-ben. Állítólag egy európai, emberkereskedőkből álló banda áll a háttérben, akik fotókat is készítettek a kislányról az eltűnése előtt. 

Madeleine McCannForrás: Origo

A Daily Mail szerint lehet, hogy ez a szál az utolsó igazi nyom a kislány eltűnésének ügyében, hiszen az eset már 9 évvel ezelőtt történt, és eddig is rengetegen dolgoztak a felkutatásán. "Ez az új nyom végre megmagyarázná, miért rabolták el, majd szállították el Madeleine McCannt" - vallotta a The Sunnak egy bennfenntes, aki szerint a nyomozás nem állhat meg, nem adhatják fel a reményt, hogy a kicsi még életben van. 

Tavaly a brit kormány nyilvánosságra hozta, hogy az Operation Grange álnéven zajló nyomozás eddig több, mint 10 millió fontba került.