Két hét kihagyás után újra köszöntik reggel a hallgatókat Sebestyén Balázsék. Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt a Rádó 1-nél indítják ezentúl a napot Morning Show helyett a Reggeli Show-val. Balázs szerint hosszú út vezetett eddig a napig, hiába telt el rövid idő, ők öregedtek vagy 10 évet.

A Rádió 1 stúdiójából jelentkezett reggel Sebestyén Balázs Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt. Nemcsak a hallgatóknak, de a Facebook-rajongóknak is szolgáltattak érdekességeket az első napjukon. Bemutatták a stúdiót, és közben arról is szó esett, milyen rögös út vezetett addig a napig hogy újra mikrofon mögött üljenek.

A trio a Rádió 1 stúdiójából jelentkezett reggelFotó: Adrián Zoltán/Origo

"Drága hallgatók, hosszú út vezetett idáig. Bár csak két hétnek tűnt, de szerintem ezalatt a két hét alatt legalább öregedtünk 10 évet" - kezdte Sebestyén az adást, és megígérte, hogy mindent el fognak mesélni, ami ezalatt történt velük. Facebook-oldalukon élő bejelentkezésben mutatták meg az új és elképesztően modern stúdiót, így abba is betekintést nyerhetett mindenki, hogyan készül ezentúl reggelente a műsor. Megosztották azt is, mit csináltak rádió nélkül, de Balázs elárulta, legalább annyit dolgoztak, mint azelőtt, így aztán nem volt idejük többet pihenni. Minden hallgatójuk határtalanul boldog volt, amiért újra a mikrofon előtt ül a hármas csapat. Folyamatosan SMS-ekkel és Facebook-üzenetekkel bombázták őket, és biztosították a triót arról is, hogy mennyire örülnek a viszonthallásnak.

Ez történt Balázsékkal
A Morning Show idő előtti megszűnését hatalmas botrány övezte. A Class FM által kiadott sajtóközlemény után - melynet Balázs csak hazugságként aposztrofált - már csak egyszer jelentkeztek a műsorral, majd befejezték a pályafutásukat a rádiónál, ami azóta elnémult. Az már csak online érhető el, Balázsék azonban viszonylag hamar megatlálták az új helyüket: december 5-én reggel már a Rádió 1-nél jelentkeztek élőben.