Öngyilkos lett a börtönben a balástyai rém

rém rendőrség börtön Balástya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságot követett el két, emberölésért életfogytig tartó jogerős szabadságvesztésre ítélt fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben hétfőn - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel.

Az egy zárkában elhelyezett férfiak felakasztották magukat. A közlemény szerint a büntetés-végrehajtási intézet személyzetének azonnali és szakszerű segítségnyújtása ellenére a fogvatartottak életét már nem tudták megmenteni. A hírek szerint az egyik férfi nem más, mint a balástyai rém - írja a Délmagyar.

Forrás: Thinkstock

Szabó Zoltán 1998 áprilisa és 2001 augusztusa között négy ismerős fiatal lányt és asszonyt ölt meg. Két sértettet - néhány hónap eltéréssel, ismeretlen okkal - egy tanyára csalt, ahol többször fejbe vágta őket, holttestüket pedig a tanya közelében elásta. A harmadik ismerősét egy gyümölcsösben fojtotta meg. A rendőrség az ügyészség bevonásával folytatott helyszíni vizsgálat során az idegenkezűséget kizárta. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított az eset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében.

43 ezerszer erőszakolták meg Karla Jacinto mexikói nőthttp://www.life.hu/news/20161205-43-ezerszer-eroszakoltak-karla-jacintot.htmlTizenkét éves korától kényszerítették prostitúcióra a mexikói nőt, akit összesen legalább 43000 ember erőszakolt meg. Karla Jacinto szerencséjére ki tudott menekülni a rabságból, ezért most emberjogi aktivistaként másokon segít, még Ferenc pápa is fogadta. News--Teréz körúti robbantás: A sebesültek családja mesélhttp://www.life.hu/news/20161205-a-terez-koruti-robbantas-aldozatai-lelki-traumat-szenvedtek.htmlA Teréz körúti robbantás áldozatainak hozzátartozói meséltek a két egyenruhás állapotáról. News--Villamoson mutogatta magát a férfi - Keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20161203-szemeremsertes-miatt-keresi-a-rendorseg-a-ferfit-aki-az-52es-villamoson-mutogatta-magat.htmlAz 52-es villamoson mutogatta magát egy negyven év körüli férfi, november 23-án szerdán. A rendőrség szeméremsértés miatt keresi. NewsLemészárolt macskákat árusított nyúlhúsként egy férfihttp://www.life.hu/news/20161202-megnyuzott-macskakat-adott-el-nyulhusnak-egy-ferfi.htmlA kínai férfi otthon mészárolta le a macskákat, majd húsukat nyúlhúsként adta el az éttermeknek. News--Halálos baleset történt a cirkuszi show előtthttp://www.life.hu/news/20161202-cirkuszi-eloadas-elott-olivier-rochette-eletet-vesztette.htmlAz előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó. NewsOrigoMegölte feleségét a férfi, mielőtt a metró elé ugrotthttp://www.life.hu/news/20161130-megolte-feleseget-a-ferfi-mielott-a-metro-ele-ugrott-az-ecseri-uti-megallonal.htmlReggel az Ecseri úti metrómegállónál a szerelvény elsodort egy 88 éves férfit, aki feltehetőleg öngyilkos akart lenni. Azóta kiderült, hogy öngyilkossági kísélete előtt megölte feleségét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.