Cheryl Grimmert 46 évvel ezelőtt rabolták el egy ausztrál tengerparton, most pedig a rendőrség új nyomokra bukkant, amik segítségével az is lehet, hogy pont kerül az évtizedek óta húzódó ügy végére. 

A The Sun számol be a 46 évvel ezelőtt elrabolt kislány ügyében folyó nyomozás új fejleményeiről. Cheryl Grimmer mindössze három éves volt, amikor 1970. január 12-én elrabolták az ausztráliai Fairy Meadow Beach-ről. Akkor a tanúk arról számoltak be, hogy férfi ragadta meg és hurcolta magával a gyereket. 

A kis Cheryl három testvérével és anyjával volt a vízparton, az egyik fiútestvére szólt az anyának, hogy a kislány nem jött vissza a zuhanyzóktól. A kutatás eredménytelennek bizonyult, pedig akkoriban nagy port kavart az ügy: rengetegen akartak segíteni a családnak. Sajnos a szülők már meghaltak, anélkül, hogy tudták volna, mi lett kislányukkal. 

Cheryl Grimmer mindössze három éves volt, amikor 1970. január 12-én elrabolták (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Nemrég egy újabb szemtanút talált a rendőrség, aki azt mesélte, akkoriban sokszor látott egy fiatal, 16-17 éves forma fiút a zuhanyzók környékén: ez a férfi 152 centi magas lehetett, barna haja volt és kék szeme. A kislány testvére, Stephen már 52 éves, és azóta sem adta fel a keresést: minden vágya, hogy végre megtalálják a tettest, hiszen akkor a család végre megnyugodhatna az évtizedek óta tartó kínszenvedés és találgatások után. 

Nemrég a szintén 3 évesen eltűnt kislány, Madeleine McCann ügyében is friss hírek láttak napvilágot - itt írtunk a történtekről!