Kunovics Katinka gyászolja az édesapját

halál Kunovics Katinka énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Romantic énekesnője a közösségi oldalán barátaival is megosztotta a szomorú hírt.

Drága apám hosszú szenvedés után elhunyt. Az angyalok és a jó istenke vigyázzon lelkedre és találd meg az örök nyugalmat. Így akarok rád emlékezni, amilyen ezen a képen voltál. Vidám és vicces. Lányod örökké szeretni fog." - írta közösségi oldalán Kunovics Katinka.

Kunovics Katinka édesapját gyászolja Forrás: facebook/Kunovics Katinka

Az egykori Romantic együttes énekesnőjének édesapja régóta beteg volt.

Így várták a Mikulást a sztárok: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20161206-igy-unneplik-a-mikulast-a-sztarok.htmlNézd meg hogyan örültek a Mikulás érkezésének a sztárok és csemetéik. TV + SztárokThinkstockGálvölgyi János elárulta, miért nem szerepelt filmekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-galvolgyi-janos-ezert-nem-szerepelt-filmekben.htmlGálvögyi János remek színész és humorista, ennek ellenére soha nem szerepelt filmekben. Elárulta, miért alakult úgy az élete, hogy nem jelent meg a vásznon. Nem hívták nagy szerepekre, de benne nincsen sértettség. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-debreczeni-zita-keszul-az-alom-eskuvore.htmlDebreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra. TV + Sztárok--Adele sosem volt szerencsés a párkapcsolataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-adele-sokszor-atelte-a-megcsalt-no-szerepet.htmlA világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével. TV + Sztárok--Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.