Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között hosszú ideje tart a csatározás, és még mindig nem zárult le. A színművésznő reméli, egyszer elmesélheti, hogyan fajult idáig a kapcsolatuk, és kiderülhet, ő nem egy gonosz nagymama.

Tovább folytatódik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla csatája. Régóta tart a harc köztük, több fronton is. A lakáskiürítési per lezajlott, de csak első fokon született ítélet. Aszerint Pártos Csillának el kell hagynia a budai ingatlant, de mivel fellebbeztek az ítélet ellen, még továbbra is ott lakhatnak gyermekével. Pécsi Ildikó már nem tekinti unokájának a fiút, de reméli egyszer elmesélheti, ő nem egy gonosz nagymama.

Pécsi Ildikó: "Nem vagyok én gonosz nagymama"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Borzalmas lelkiállapotban vagyunk. De amíg nem lesz vége ennek az egésznek, addig nem szeretném elmondani a részleteket, hogy miért fajult idáig a mi kapcsolatunk. Ki tudja, megélem-e még, hogy elmeséljem, nem vagyok én „gonosz nagymama", amit azok képzelnek rólam, akik nem ismerik ennek az egész családi drámának a hátterét. Pedig igazából nagymama sem vagyok, mert jó ideje már nincs unokám...." - mondta a Blikknek Pécsi Ildikó. Védőügyvédje pedig arról beszélt a lapnak, holt tartanak most a lakáskiürítési ügyben. "Első fokon a bíróság igazat adott a Kossuth-díjas színésznőnek, így exmenyének el kellett volna hagynia a budai ingatlant 15 napon belül. De mivel Pártos Csilla ügyvédje fellebbezett, nem kell kiköltözniük a jogerős ítéletig. Azóta pedig nem tűztek ki újabb időpontot a tárgyalásra. Az idő Pártosnak kedvez, aki még mindig élvezheti az ingatlant, de a színésznő nem állt el a keresettől. Továbbra is azt szeretne, ha birtokba vehetné ezt a budai lakást, tehát előbb-utóbb Csillának mennie kell. Idén már nem lesz fejlemény az ügyben, így a karácsonyt még biztosan ebben a rózsadombi lakásban töltheti" - mondta Dr. Bilkei Gorzó Dávid.

Pártos Csilla büntetőfeljelentést fontolgat! Pécsi Ildikó fia akár börtönbe is kerülhet
Nem fog egyhamar lezárulni Pártos Csilla és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A válást már kimondták, de rengeteg lezáratlan ügy van még előttük. Lehet, hogy Pártos Csillának ki kell költöznie a budai ingatlanból, közben a gyerektartás körül is megy a vita. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!