VV Ati kiakadt: "Nem vagyok meleg, na"

Forrás: RTL KLUB -
VV Ati ValóVilág 8 VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból kiesve szembesült azzal Ati, hogy látens melegnek tartják a kommentelők Dáviddal való szoros barátsága miatt. 

Ati, ahogy azt a műsor után a BeleValóban elmondta nem számított arra, hogy egy héttel a finálé előtt esik ki a játékból. Elárulta, nagyon hiányzik neki Dávid, viszont azt tagadja, hogy barátságon kívül más érzelmek is fűznék az egykori orvostanhallgatóhoz. Nem is érti, miért gondolják ezt róla, úgy gondolja, talán azért, mert igényes a megjelenésére és közvetlen a barátaival.

VV Ati kiakadt - "Ilyen, amikor két ember igazán szereti egymást" Forrás: RTL KLUB

"Nem sok mindenre volt időm a kiesésem óta, de pár kommentet elolvastam. Nem is tudtam, hogy a kommentelők szerint meleg vagyok. Nem vagyok meleg, na! Dáviddal közel kerültünk egymáshoz, igaz, őszinte barátság a miénk. Ilyen, amikor két ember igazán szereti egymást" – mondta Ati a Blikknekés arra is válaszolt, miért aludtak egymás mellett. "Miért ne? Az volt a mi kis szentélyünk, esténként jót dumcsiztunk. Azt tervezzük, hogy összeköltözünk Budapesten, sőt munkát is segít majd keresni. Ha minden jól megy, akkor a héten meglátogatom a családját, nagyon várnak" - jelentette ki.

Válságban Joshi Bharat házassága http://www.life.hu/sztarok/20161206-joshi-bharat-hazassaga-valsagba-kerult.htmlA pletykák szerint komoly gondok vannak Joshi Bharat és Csilla 26 éve tartó házasságával. A műsorvezető már a jegygyűrűjét sem hordja és el is költözhetett otthonról. TV + Sztárok--Fejes Szandi esett ki az X-Faktorból - Ez volt a negyedik párbaja http://www.life.hu/sztarok/20161203-fejes-szandi-esett-ki-az-x-faktorbol-gorbunov-dmitrij-ellen.htmlAz X-Faktor szombati ötödik élő show-jában a közönség úgy döntött, Gorbunov Dmitrij és Fejes Szandi párbajozzon. A lány negyedszer került ebbe a szituációba, most távoznia kellett. TV + Sztárok--Feladta a harcot VV Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-feladta-a-szobokszot-vv-attival.htmlSzóbokszban mérte össze magát a ValóVilág két vasárnap párbajozója. Gina azonban úgy érezte, Ati meg sem hallgatja az ő érveit, ezért feladta a versengést. TV + SztárokOrigoTragikus hirtelenséggel halt meg VV Gina édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-edesanyja-leukemiaban-halt-meg.htmlAz eddig sem volt titok, hogy szörnyű tragédia után költözött be a ValóVilág-villába Gina. Anyukája haláláról azonban csak szűkszavúan beszélt, de édesapja elmondta, feleségének utolsó kívánsága volt, hogy lányuk a gyász miatt ne hagyja ki a valóságshow-t. TV + SztárokOrigoIttasan ült be a BeleValóba VV Mici? http://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-mici-a-belevaloba-ittasan-ult-be.htmlVV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. TV + SztárokOrigoÍme minden, amit tudni lehet Gáspár Evelin szerelméről - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161203-gaspar-evelin-szerelmet-megmutatta-es-csaladjarol-is-beszelt.htmlGáspár Evelin Orosz Barbara műsorában vendégeskedett, és bár próbálja kerülni a rivaldafényt, ezúttal kedvese is vele tartott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.