Sarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. 

A gyönyörű műsorvezető  által közzé tett poszt arra enged következtetni, hogy az elmúlt időszak rengeteg eseménye, izgalma, rá is hatással volt. Nem csoda, hiszen egy válságban lévő házasság mindenkit megvisel. Ritka alkalmak egyikeként most megengedte rajongóinak, hogy bekukkanthassak a gondolataiba: űgy tűnik eléggé hitét vesztette az emberekben, a megbízhatóságban, az őszinteségben. 

Sarka Kata újra hinni szeretne az emberekbenForrás: Instagram/Sarka Kata

"Jó éjt kívánunk mindenkinek! Hosszú nap volt, de imádtam! Annyira boldog vagyok, hogy a gyerekeim ennyire hisznek még a Mikulásban, és ennyire örülnek mindennek, ami csak hozzá köthető!

Szeretem a gyerekek lelkét, mert annyira tiszta, és olyan erővel, feltétel nélkül képesek hinni, és bízni az emberekben, amit nehéz felfogni. Szeretnék úgy élni ahogyan ők. Szeretném elhinni mindenkinek azt, amit mond, és nem azon gondolkodni, hogy vajon igaz-e. Szeretnék bízni mindenkiben, és sosem szeretnék csalódni többé. Mikor, és miért változik meg az életünkben az, ami már megadatott nekünk gyerekkorban? A hit egymásban.

Minden vágyam, hogy egy igazi, őszinte világban éljek, de ameddig az nem adatik meg, addig elég lenne, ha csak belelátnék mások fejébe! Nem is tartalak fel tovább titeket. Aludjatok jól!"