Egy amerikai tinédzser brutális kegyetlenséggel végzett egyik osztálytársával. 

Amerikában, a massachusettsi Lawrence városában történt az eset. A 15 éves Mathew Borgest szándékos emberölés vádja miatt tartóztatták le, ugyanis a vád szerint a Merrimack folyó partján gyilkolta meg 16 éves társát, majd meg is csonkította a holttestet.

A fiú tagadja, hogy köze lenne Lee Manuel Viloria-Paulino halálához, állítása szerint tényleg együtt tartózkodtak a folyóparton, de külön távoztak a helyszínről, miután elszívtak egy marihuánás cigit. Kutyasétáltás közben bukkant rá egy nő a megcsonkított holttestre. A levágott fejet 45km-rel messzebb találták meg, ám a karjai még mindig nem kerültek elő. - tudta meg a TheSun.

Lee Manuel Vilora-PaulinoForrás: facebook.com/lee.m.paulino

Egy sajtótájékoztatón azt nyilatkozta az ügyész, Jonathan Blodgett, hogy Lee Manuel teste oly mértékig roncsolódott össze, hogy 11 órán át tartott a boncolás, mire sikerült megállapítani a halál okát. Ebből könnyen megállapítható, hogy a gyilkosság különös kegyetlenséggel lett végrehajtva. 

Egyelőre nem tudni, hogy mi a kapcsolat a két fiú között, ahogy azt sem, hogy egyáltalán ismerték-e egymást, ez ügyben is tart még a nyomozás.