Éhen halt a kisfiú, akit magára hagyott az anyja

Forrás: facebook/Владислава Подчапко -
gyermekhalál gyilkosság éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 napra hagyta magára két gyermekét egy fiatal nő, ám mire hazatért, szörnyű tragédia fogadta. 

Az ukrán származású édesanya, Vladislava Podchapko bezárta a közel 3 éves lányát és az 1 éves fiát a lakásba, majd eltűnt 9 napra. Daniil és Anna ez idő alatt teljesen egyedül voltak, míg a 20 éves nő a párjával szórakozott.

Étel nélkül hagyta a lakásban a gyerekeket, így sajnos nem meglepő, hogy az

1 éves kisfiú életét vesztette otthonukban,

míg nővére eszméletlen állapotban feküdt, mikor az anya hazatért a pasijával töltött 9 nap után. - írta meg a Mirror.

A szomszédok állítása szerint hallani is lehett a gyerekek sírását, de meg sem fordult senki fejében, hogy ilyesmiről lenne szó, hiszen eddig rendesen gondoskodott a két kicsiről, akik időnként máskor is sírtak.

Vladislava Podchapko, a nő, aki bezárta a lakásba két gyermekét 9 napra Forrás: facebook/Владислава Подчапко

A kis Annát kórházba szállították, ahol azonnal megkezdték a gyermek intravénás táplálását, mert elképesztően le volt gyengülve. A kisfiú holttestét boncolásra küldték, amely megállapította, hogy az éhezés okozta az 1 éves gyermek halálát.

Az anyát, Vladislava Podchapkót őrizetbe vették, és előreláthatólag 8 év börtönt fog kapni gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. A szembesítés során a nő csak ennyivel kommentelte az eseményeket: "Nem tudtam, hogy a gyerekek meg tudnak halni"

Klein Dávid és Suhajda Szilárd a trekking csapattal túrázotthttp://www.life.hu/news/20161208-klein-david-es-suhajda-szilard-hegymaszok-a-pilisben-turaztak.htmlHíres magashegyi expedíciós hegymászóink egy percet nem tudnak mozgás nélkül tölteni. Amikor épp nem egy fontos megmérettetésre készülnek, akkor a trekking csapattal járják Magyarország legszebb helyeit. NewsOrigoElhunyt Tupac legjobb barátja, Big Sykehttp://www.life.hu/news/20161208-elhunyt-tupac-legjobb-baratja-big-syke-48-eves-volt.htmlOtthonában találtak rá a népszerű rapper holttestére, aki Tupac Shakur egyik legjobb barátja volt. Big Syke mindössze 48 éves volt, de már régóta küzdött szívproblémákkal, valamint túlsúllyal: ezek okozhatták a halálát. News--Dráma! Szülés közben rabolták ki a családothttp://www.life.hu/news/20161208-gyerekek-karacsonyi-ajandekait-loptak-el.htmlRablók pakolták ki egy család otthonát, amíg kórházban tartózkodtak. Kelly Marie Renton épp második gyermekének adott életet, mikor az eset történt. NewsOrigoIsmét nyomoznak Madeleine McCann ügyébenhttp://www.life.hu/news/20161208-madeleine-mccann-ugyeben-ujra-nyomoznak-emberkereskedok-rabolhattak-el.htmlNéhány napja újabb fejlemény került elő a 2007 májusában eltűnt Madeleine McCann ügyében. A rendőrség kapott egy fülest, miszerint emberrablók rabolták el a kislányt hotelszobájából. Most az is kiderült, hogy a portugál rendőrség és a Scotland Yard szoros együttműködésben dolgozik, hogy mielőbb felgöngyölítsék az ügyet. NewsOrigoAz anya törvényesen házasodhat össze mostohalányávalhttp://www.life.hu/news/20161207-az-argentin-no-torvenyesen-veheti-felesegul-a-mostohalanyat.htmlA 33 éves nő és 32 éves mostohalánya engedélyt kaptak az argentin bíróságtól, hogy összeházasodjanak. NewsThinkstockMegerőszakolta majd megölte egy menekült az úniós tisztviselő lányáthttp://www.life.hu/news/20161207-afgan-menekult-olt-meg-egy-fiatal-nemet-lanyt.htmlEgy 17 éves migráns erőszakolta meg, majd végezte ki a német lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.