Senki nem tudhatta eddig, hogy Koós Jánosnak volt egy rövid, de annál romantikusabb kapcsolata a Barátok közt egykori sztárjával, amire még mindig kellemes érzésekkel emlékszik vissza. Most azonban mindkét színész bevallotta, volt közük egymáshoz.

Több mint 40 év telt már el azóta, hogy Koós János és a Barátok közt Magdi anyusa egymásra talált. Erről a kapcsolatról szinte senki nem tudott, és nem is nagyon nyilatkoztak róla a felek, de ezúttal kivételt tettek. Elárulták, hogy egy rövid, de annál romantikusabb viszony volt köztük.

Fodor Zsóka és Koós János kapcsolatukról vallottakForrás: Life.hu/MTI

"Nagyon boldogok voltunk, bár nem terveztünk esküvőt. Fontos, hogy mindketten egyedülállók voltunk, amikor egymásra találtunk, utánam ismerkedett meg jelenlegi feleségével, Dékány Saroltával. A mai napig nagyon jó barátságot ápolok velük" - mondta Fodor Zsóka, de Koós János sem vélekedik másként. "Azért szeretem őt, mert a világ egyik legszebb nője! Mindig is harmonikus volt a kapcsolatunk, és ma is örömmel öleljük át egymást, ha találkozunk. Bár mindkettőnknek rengeteg a munkája, azért időnként tudunk időt szakítani a nosztalgiázásra, beszélgetésre" - árulta el az énekes.