A házasságot felválthatja a 10 évre szóló párkapcsolati szerződés, amivel Nyertes Zsuzsa nem ért egyet annak ellenére, hogy ő és párja 42 év együttlét után sem házasodtak össze. A színésznő viszont nem szeretne vénlányként meghalni, így lehet, hogy egyszer bepótolják az elmaradt esküvőt.

A házasság intézményét a 10 évre szóló párkapcsolati szerződés válthatja fel, de ezzel sem a párkapcsolati szakértő, sem Nyertes Zsuzsa nem ért egyet. A színésznő szerint a házasság sokkal jobb, bár ő ezt még nem tapasztalta meg. 42 éve vannak együtt kedvesével, de az esküvőre nem jutott idejük.

Nyertes Zsuzsa hisz a házasságban, bár ő soha nem mondta ki a boldogító igentFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nekem akkor már 4 ilyen szerződést kellett volna kötnöm a párommal. Én irreálisnak tartom a párkapcsolati szerződést, akkor inkább maradjon a házasság, mert az érzelmeket nem lehet befolyásolni" - mondta Mokkában Zsuzsa, aki szerint az esküvőnek van egy különleges bája, bár ő soha nem élte át. "Én soha nem mondtam ki a boldogító igent. Mi nagyon korán találkoztunk, karriert építettünk, jött a gyermek, nem akartam pocakosan vonulni a templomba, tehát mindig jött valami. Ha fiatalon - amikor a szerelem lángol - nem történik meg a házasságkötés, akkor a párok abba a hibába esnek, hogy később nem jut idő rá" - mondta Nyertes Zsuzsa, aki arra is válaszolt, hogy bepótolják-e valaha az elmaradt esküvőt. "Nem akarok vénlányként meghalni, tehát még semmi nincs veszve" – mondta a színésznő, aki nemrég gyönyörű lányát is megmutatta.