Stohl András előadást tartott a női mellekről

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Válótársak Stohl András női mell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Buci ábrákkal kiegészített előadás keretein belül mutatta be a legelterjedtebb női melltípusokat. 

"Rengeteg féle melltípust ismerünk"- csapott bele a téma közepébe András, majd elárulta, hogy legtöbb a férfi szerint az alma és a körte alakú keblek a legszebbek. Ezután következett a malacorr típus, a kecskecsöcs típus végül pedig a teafilter típus.

Stohl András minden melltípusnak külön nevet adott Fotó: Marton Szilvia - Origo

Minden fantázianévhez külön rajzot és magyarázatot is társított a híres színész, hogy a hallgatóságát képező Dávid és Joci biztosan megértsék mondanivalójának lényegét.

A fiúk fantasztikusan szórakoztak az okfejtés során, ám azt egyelőre nem tudni, hogy miként tudják hasznosítani a frissen szerzett tudást.

Vajna Timi őrületes dekoltázzsal tarolthttp://www.life.hu/sztarok/20161209-vajna-timi-fotot-posztolt-gombolyded-idomairol.htmlSokat sejtető fotót posztolt Vajna Timi a rajongóinak. TV + SztárokOrigoHadas Kriszta mesél életének tragédiáirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-hadas-kriszta-eletenek-nehez-pillanatairol-mesel.htmlA Keresem a Családom főszerkesztője elárulta, hogy nem csak a műsorban szereplők életében voltak komoly nehézségek, hanem az övében is. TV + SztárokOrigoNicki Minaj szülinapos: dögös fotóval ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-nicki-minaj-turks-and-caicos-szigeten-lazul.htmlNicki Minaj is öregebb lett egy évvel: a szülinapos celeb mesés helyen piheni ki az elmúlt 34 év fáradalmait. TV + SztárokOrigoArgyelán Kriszta kapta a Morning Show sávjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161209-argyelan-kriszta-radios-kapta-a-morning-show-savjat.htmlA Class FM mostantól online formában sugározza műsorát, Balázsék reggeli műsorának sávját Argyelán Kriszta kapta. TV + Sztárok--Argyelán Kriszta kapta a Morning Show sávjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161209-argyelan-kriszta-radios-kapta-a-morning-show-savjat.htmlA Class FM mostantól online formában sugározza műsorát, Balázsék reggeli műsorának sávját Argyelán Kriszta kapta. TV + Sztárok--Caramel: "A magyar tehetségkutatókban nem merik azt mondani, hogy szar"http://www.life.hu/sztarok/20161208-molnar-ferenc-caramel-a-2017-es-dal-zsuripadjara-ul.htmlA mai napon egy budapesti szórakozóhelyen mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon való indulásért. A Life.hu-nak több sztár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, valamint az egyik ítész, Caramel is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.