Ryan Gosling imádja a magyar csokoládét

Forrás: AFP -
Ryan Gosling csokoládé színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész Návai Anikónak áradozott arról, milyen finomságokat kóstolt meg nálunk. 

A Szárnyas fejvadász 2049 forgatása miatt öt hónapot Budapesten tartózkodó Gosling a csokoládét, a zsemlét és a csokis croissant emelete ki. Szerinte ezek isteniek voltak, sőt még ma is sokat gondol rájuk. Návai Anikó az interjú elején egy doboz konyakmeggyet nyújtott át a sztárnak, mely persze rögtön elnyerte a tetszését. Lehet, hogy a dögös színész ezek alapján nem utoljára járt Magyarországon.

Végre egy képen Ryan Gosling és Harrison Ford

Ryan Gosling és Harrison Ford már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Most végre közös képen láthatjuk a két sármos színészt, miközben a most készülő fimről is megtudhatunk egy nagyon fontos információt.

Ham Ko Ham: "Most hibáztunk, ez van"http://www.life.hu/sztarok/20161211-ham-ko-ham-az-x-faktor-kiesoi-most-hibaztunk-ez-van.htmlA Ham Ko Ham volt az utolsó, akik lecsúsztak a fináléról, így Dmitrij, Barbi és Ricsi küzdhetnek az X-Faktor döntőjében. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVasárnap este döntő: Szavazz, ki nyerje meg a ValóVilágot!http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-soma-gina-es-vivi-a-harom-finalista-szavazz-ki-nyerjen.htmlPéntek este Dávid távozott a villából, mert elvesztette a párbaját Vivien ellen. Szombaton Krisztiántól búcsúztunk, aki a nézői szavazatok alapján kellett, hogy elhagyja a villát. TV + SztárokOrigoSpirituális dallal hódítaná meg az Eurovíziót Csondor Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-csondor-kata-spiritualis-dallal-hoditana-meg-az-euroviziot.htmlCsondor Kata, szinkronszínésznő mostanában az éneklésre helyezte a hangsúlyt. Spirituális témával szeretné megfogni a magyarokat, hogy őt küldjék Kijevbe, az Eurovízióra. Kata a Life.hu-nak elmondta, miért ezt a témát gondolta igazán nyerőnek. TV + SztárokOrigoNyertes Zsuzsa: “Nem akarok vénlányként meghalni”http://www.life.hu/sztarok/20161209-nyertes-zsuzsa-szeretne-meghazasodni.htmlA házasságot felválthatja a 10 évre szóló párkapcsolati szerződés, amivel Nyertes Zsuzsa nem ért egyet annak ellenére, hogy ő és párja 42 év együttlét után sem házasodtak össze. A színésznő viszont nem szeretne vénlányként meghalni, így lehet, hogy egyszer bepótolják az elmaradt esküvőt. TV + Sztárok--Tóth Gabi is menne az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-tobb-hazai-sztar-is-jelentkezett-az-idei-euroviziora-toth-gabi-is-nevezett.htmlJövő januárban indul a 2017-es A Dal. Ma egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoGyőzike nem szerelmes már Bea asszonybahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-gaspar-gyozi-mar-nem-szerelmes-beaba.htmlGyőzike hosszú idő után bevallotta, nem szereti már Beát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.