Ryan Gosling Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling és Harrison Ford már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Most végre közös képen láthatjuk a két sármos színészt, miközben a most készülő fimről is megtudhatunk egy nagyon fontos információt.

A két színész már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Eddig Harrison Ford már több helyen felbukkant az országban és rengeteg rajongóval készített közös képet, de most végre Ryan Goslinggal együtt is lencsevégre kapták őket.

A sztárok most a rendezővel Denis Villeneuve és Ridley Scott producerrel szerepelnek egy fotón

a forgatás helyszínén egy fegyverekkel tarkított bárpultnál, ami apró bepillantást enged a most készülő film munkálataiba.

Fotó: Stephen Vaughan - Warner Bros.

A kép kiadásának apropója az, hogy a készülő produkciónak bejelentették a hivatalos címét:

Blade Runner 2049 az-az Szárnyas fejvadász 2049.


A 2017. október 6-án mozikba kerülő alkotás munkálatait és történetét hatalmas titkolózás övezi.
Ryan Gosling és Harrison Ford még egy ideig itt forgat hazánkban és aki szerencsés egy ebédet is nyerhet a sztárokkal. Mint megírtuk, a játék nyertesének fődíjasát egy társával együtt Budapestre repítik, elszállásolják, és a szerencsés együtt ebédelhetett a két színésszel, valamint betekinthet a készülődő film forgatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.