Édesanyja halála miatt költözött be a villába Gina

Forrás: Facebook/VV Gina -
ValóVilág 8 gyász VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Domszky László, a Life.hu riportere kérdezte Ginát arról, hogy milyennek ítéli a villában töltött időt, illetve hogy számított-e győzelemre. A lány őszintén válaszolt minden kérdésre. 

Gina elárulta, hogy egyáltalán nem lepődött meg a játék alakulásán. Ennek oka az, hogy Soma és Vivi szimpatikusabbak voltak a nézőknek, ám az is erősen beleszámított az ítéletbe, hogy a lány hetekkel később érzekett a játékba, mint társai. Ha Lóri nem adja fel, ő soha nem is vehetett volna részt a valóságshowban.

VV Gina lett a játék harmadik helyezettje Forrás: Facebook/VV Gina

Azt is elárulta, hogy az első időkben nagyon nehéz volt elviselni a lakótársak ércelődő megjegyzéseit, de mivel állta a sarat, ezért egy kis idő elteltével már egyre többen kezdték megkedvelni. A vetélkedő végére egész sok barátságot, jó kapcsolatot szerzett magának a fiatal lány.

Gina nem rejtette véka alá az igazságot sem: azért döntött úgy, hogy beköltözik a villába, hogy

elterelje a figyelmét édesanyja haláláról,

akit a beköltözése előtt két héttel temetett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.