A 47 éves édesanya a felszólítás ellenére sem fizette ki volt párjának és annak feleségének a bíróság által megítélt összeget, így a második végrehajtást indították el ellene.

Bálint Antónia többmilliós tartozást halmozott fel. Toncsi korábban azt állította gyermeke apjáról, Földesi-Szabó Lászlóról, hogy az állapotosan ütötte meg, majd a feleségéről, Rózsáról is becsületsértő bejegyzéseket tett közzé a Facebookon. Antónia később ezt újra megismételte, méghozzá A királynő meztelen című könyvében, ezért a bíróság összesen kétmillió-nyolcszázezer forint kifizetésére kötelezte. Mivel ez nem történt meg, a sértett felek most végrehajtást indítottak ellene – írja a Bors. 

Bálint Antónia nagy bajban vanForrás: TV2

"Igen, elindítottuk, ám az, hogy az alperes hogyan és miből fizet, elég kétséges. Október végén azt nyilatkozta a bíróságon, hogy négy órában dolgozik a szülei cégében, és nincs autó a nevén. Három héttel később egy másik perben viszont azt, hogy mobilbankár, és a fizetése kétszázezer forint felett van. A végrehajtó dolga, hogy kiderítse, melyik állítás igaz" – mondta a lapnak Földesi-Béres Rózsa.