Nádai Anikó fontosnak érezte magát a VV 8 miatt

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
műsorvezető ValóVilág 8 Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó könnyek között mesélt a Life.hu riporterének arról, mennyire sajnálja, hogy véget ért a VV8. Íme, a megható beszélgetés.

Nádai Anikó láthatóan nagyon szerette a Való Világot, elmesélése szerint minden szereplőben megtalálta azt a tulajdonságot, ami miatt szerethetőek voltak.

Nádai Anikó sírva búcsúzott el a Való Világ 8 szériájától Forrás: Facebook/Nádai Anikó

A fiatal műsorvezető szerint nem feltétlen papírforma szerint alakult a játék, hiszen minden szereplő megérdemelte volna a győzelmet. Anikó úgy képzelte, hogy Vivi-Soma-Dávid lesz majd az a hármas, akik közül a végső döntés során kikerül a győztes.

A megható beszélgetés közben gyakran elsírta magát Anikó, aki azt is elárulta, hogy az anyaság mellett a Való Világ volt az a dolog az életében, amitől fontosnak érezte magát. Így, hogy ennek vége szakad, neki is változni fognak a mindennapjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.