Borzalmas levelet írt egy férfi Madeleine McCann ügyében

Forrás: Origo -
News gyerekrablás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy évtizede, hogy Madeleine McCann eltűnt a családi apartmanból Portugáliában, ám a hatóságok még mindig keresik a kislányt. Nemrég újabb dolgok derültek ki az üggyel kapcsolatban. 

Madeleine McCann 2007 májusában tűnt el a lakásukból, és azóta rengeteg verzió látott napvilágot arról, hogy mi történhetett a kislánnyal. Valószínűleg már nincs sok remény arra, hogy a most 13 éves kislány élve előkerül, ám nyomok mindig akadnak az eltűnésével kapcsolatban.

Madeleine McCann Forrás: Origo

Pár hete derült ki, hogy a Scotland Yard komolyabb összeget kapott arra, hogy tovább foglalkozzanak a kis Madeleine ügyével. A nyomozók szerint a kislányt emberrablók szakították el szüleitől 2007-ben. Egy európai emberkereskedő banda állhat a háttérben, akik fotókat is készítettek a kislányról az eltűnése előtt.

Ezt az elméletet támasztja alá az a levél is, amit a pedofil Raymond Hewlett azelőtt írt, hogy meghalt volna rákban. A férfi is a gyanúsítottak között volt, ugyanis többször ült már börtönben kiskorú megrontásáért, de sosem sikerült bizonyítani, hogy ő a felelős Madeleine eltűnéséért.

A férfi a fiának írta a levelet, amiben az állt, hogy Maddie-t olyan embereknek adták el, akiknek hatalmas vagyonuk van, de nem lehet saját gyerekük.

Hewlett azt is leírta, hogy nincsen köze a gyerek elrablásához, egy portugál cigány barátja vallotta be neki, hogy ő vitte el a kislányt egy banda megbízásából.

Hihetetlen! Most a 3-as metró füstölthttp://www.life.hu/news/20161213-fustot-eszleltek-a-harmas-metron-a-deak-ferenc-teri-allomason.htmlA minap arról írtunk, hogy úgy kellett kimenekíteni az utasokat a füstölő négyes metróról, később pedig arról számoltunk be, hogy a kettes metró vonalán ütközött össze két szerelvény, többen meg is sérültek. Nos, most - és nem először - a hármas metrón akadt egy kis zűr: füstölt. NewsMindenki gyűlöli a nőt, ezért plasztikai műtétet akarhttp://www.life.hu/news/20161213-plasztikai-mutettel-akar-valtoztatni-az-eleten-a-no.htmlNem tud menekülni az emberek véleményétől a nő, aki saját gyermekének felhasználásával akart pénzt szerezni. Plasztikai műtétet akar, hogy ne ismerjék fel az emberek. NewsNorthfotoII. Erzsébet gyászol- elvesztette legjobb barátnőjét a királynőhttp://www.life.hu/news/20161213-ii-erzsebet-gyaszol-a-brit-kiralyi-csalad-elhunyt-margaret-rhodes.htmlA britek imádott királynője napok óta gyászol, hiszen elveszítette legjobb barátnőjét, az unokatestvérét, Margaret Rhodes-t. News--15,4 milliós kártérítést kapott az anya http://www.life.hu/news/20161213-mas-no-szoptatta-a-fiat-ezert-perelt-a-no.htmlKártérítést követelt az anya, kinek gyermekét egy idegen nő szoptatta a kórházban. News--Halálra ítéltek utolsó vacsorái és kívánságai 2016-banhttp://www.life.hu/news/20161212-eliteltek-utolso-vacsorai-2016-ban.htmlA legtöbb amerikai államban a halálra ítéltek megkaphatják azt a vacsorát, amit szeretnének, Texas állam azonban ezt idén eltörölte. Lássuk, miket kértek az emberek haláluk előtt 2016-ban, a halálsoron. News--Meztelen, véres testtel tiltakoztak az állatvédők http://www.life.hu/news/20161212-meztelenul-veres-testtel-tiltakoztak-a-spanyol-allatvedok.htmlÉvente állatok milliói mészárolják le Spanyolországban, hogy szőrméket és ruhákat készítsenek a bőrükből. Az állatvédők ez ellen tiltakoztak Barcelonában, véres, meztelen testtel hívták fel a figyelmet a kegyetlenségekre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.