A népszerű rádiós trió úgy gondolta, érdemes lenne élőben is megmutatni a nézőknek, szerintük hogyan néz ki egy prosztatavizsgálat. 

Balázsék ma reggel egy 21 éves angol fiatalemberről beszélgettek, aki prosztatavizsgálatra ment, és a vizsgálat közben orvosa orálisan kezdte el kielégíteni. Ezután jött az ötlet, hogy mi lenne, ha eljátszanák a történteket. Balázs felmászott a pultra, és bepucsított, ekkor Vadon János és Rákóczi Feri csapkodni kezdte a fenekét. A "produkció" 9:30-tól kezdődik. 

"Észre akarom venni, mikor indul az erőszak!...Tényleg tudományos a kísérlet, most ne törődj azzal, hogy itt pucsítok a pulton. Azt nézd meg, hogy tudsz elkezdeni úgy kényeztetni, de nem simogatni, hanem, hogy úgy nekem feltűnjön, ez nem a prosztatavizsgálat része" - hangzott el a fiúk szájából. 

Sebestyén Balázsék a Rádió 1 mellett döntöttek
Pénteken 11:30-kor végre kiderült, hol folytatja Magyarország egyik legnépszerűbb reggeli műsora. A korábban megjelent hírek igaznak bizonyultak. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül Rádió 1-et választották, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták.