Huszonöt, házasságban töltött év után Zacher Gábor élete olyan fordulatot vett, amire soha nem számított: első látásra beleszeretett egy másik nőbe! Az érzelmek olyan erősnek bizonyultak, hogy a neves toxikológus elhagyta a feleségét, és boldogan él kedvesével. Zacher Gábor eddig csak szűkszavúan nyilatkozott erről az időszakról, de most megosztotta megismerkedésük történetét.

Csaknem 25 éve volt már házas Zacher Gábor, amikor első látásra beleszeretett egy másik nőbe. Ugyan nem kereste egy új kapcsolat lehetőségét, de egy konferencián találkozott egy olyan nővel, akit nem tudott kiverni a fejéből. Vívódásainak végeredménye az lett, hogy elhagyta feleségét, és immár boldogan él új kedvesével. A toxikológus szokásaival ellentétben a Lakástalkshow-ban elmesélte, hogyan történt a változás.

Zacher Gábor első látásra beleszeretett új kedvesébeFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Egy konferencián odajött hozzám, és megkért, hogy tartsak előadást egy céges rendezvényen. Megkocogtatta a vállam, megfordultam, és leesett tőle az állam. Teljesen megbabonázott. Nem gondoltam volna, hogy ötvennégy évesen újra szerelmes tudok lenni, de sikerült" – árulta el Zacher Gábor. Hozzátette, kizárólag az ő döntése volt az, hogy elköltözött otthonról. Szerinte – bár csúnyán hangzik – de kell ennyire önzőnek lenni. "Gondolj bele, hány olyan ember van, akinek talán van egy ilyen lehetősége az életben, és nem meri ezt a lépést megtenni. Lehet, hogy kicsit negatívan hangzik, de kell annyira önzőnek lenni, hogy az ember magára is gondoljon" – mondta Lovász Lászlónak a toxikológus, aki azóta is jó viszonyt ápol volt feleségével.