Zacher Gábor a válásáról és új szerelméről mesélt

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
válás szerelem Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt, házasságban töltött év után Zacher Gábor élete olyan fordulatot vett, amire soha nem számított: első látásra beleszeretett egy másik nőbe! Az érzelmek olyan erősnek bizonyultak, hogy a neves toxikológus elhagyta a feleségét, és boldogan él kedvesével. Zacher Gábor eddig csak szűkszavúan nyilatkozott erről az időszakról, de most megosztotta megismerkedésük történetét.

Csaknem 25 éve volt már házas Zacher Gábor, amikor első látásra beleszeretett egy másik nőbe. Ugyan nem kereste egy új kapcsolat lehetőségét, de egy konferencián találkozott egy olyan nővel, akit nem tudott kiverni a fejéből. Vívódásainak végeredménye az lett, hogy elhagyta feleségét, és immár boldogan él új kedvesével. A toxikológus szokásaival ellentétben a Lakástalkshow-ban elmesélte, hogyan történt a változás.

Zacher Gábor első látásra beleszeretett új kedvesébe Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Megkocogtatta a vállam, megfordultam, és leesett tőle az állam.

"Gondolj bele, hány olyan ember van, akinek talán van egy ilyen lehetősége az életben, és nem meri ezt a lépést megtenni. Lehet, hogy kicsit negatívan hangzik, de kell annyira önzőnek lenni, hogy az ember magára is gondoljon"

Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták és megmosolyogták. Hát, igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között - az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák - sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Bella Hadid aerobikvideójától kikészülnek a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-bella-hadid-aerobikvideoja-nagyon-szexi-lett.htmlNem hiába lett Gigi Hadid húga, Bella Hadid az év modellje: a lány a Love Magazinban a szokottnál is sokkal dögösebb. TV + SztárokOrigoPornóvideóját tette közzé a neten a kirúgott x-faktoros (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161213-petics-kristof-sajat-szexvideot-tett-kozze-az-instagramon.htmlPornográf videót töltött fel az Instagramra az X-Faktorból az agresszív viselkedése miatt kirúgott Petics Kristóf. A fiú egy nála 5 évvel idősebb lánnyal szexel a felvételen (miközben a torkát szorongatja), és bár a genitáliák nem látszanak, a tartalom egyértemű. TV + SztárokOrigoLezárult a nyomozás Lajcsi ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-lezarult-a-nyomozas-lajcsi-ellen-vadat-emelhetnek.htmlKözel másfél év után befejeződött a nyomozás Galambos Lajos ellen. A rendőrség vádemelési javaslattal továbbította az ügyet A Budaörsi Járási Ügyészségnek.TV + SztárokOrigoElső közös szelfi: Zsidró Tamás és Dobó Kata szerelmes fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-kozos-fotot-posztolt-zsidro-tamas-es-dobo-kata.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás szerelme néhány hónapja került napvilágra. A pár megerősítette a hírt, ám közös képet még nem tettek közzé. Eddig... TV + SztárokOrigoFeke Pál már várja a kisbabáthttp://www.life.hu/sztarok/20161212-feke-pal-is-szeretne-majd-babat.htmlFeke Pál élete a lehető legjobb úton halad: karrier, boldog házasság, már csak egy gyerek hiányzik. Erről is mesélt az egyik televíziós interjújában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.