Senki nem vallaná be, hogy pucér nőkre szokott rákeresni, mégis előkelő helyet foglalnak el a Google keresési toplistáiban az ilyen jellegű műsorok. Magyarországon például többeket érdekelt a meztelen valóságshow, mint az Édes élet, vagy a Sztárban sztár.

Még mindig érdeklődnek az emberek a valóságshow-k iránt, úgy még inkább, ha sok bennük a meztelenkedés. Ezt mutatja legalábbis a Google által közzétett lista, ami a magyarországi kereséseket összegzi, és rangsorolja. A tévéműsorok közül a meztelen valóságshow-ra sokan rákerestek, noha nem ez került az első helyre.

Az X-Faktor került az első helyreFotó: Mudra László/Origo

Az X-Faktor ismét tarolt, legalábbis a keresési listák szerint biztosan. Ez a műsor lett az első, ez érdekelte legjobban a magyarokat. A második a ValóVilág 8. évada, amiben szintén bőven volt pucérkodás... A harmadik a TV2 tehetségkutatója, vagyis a Sztárban sztár lett. A Viasat3 meztelen valóságshow-ja csak a negyedik helyre került a listában, de így is beelőzött sok szórakoztató műsort.

A meztelenkedős valóságshow előkelő helyre került a keresési toplistábanForrás: Viasat / Szoke Richard

Az Ádám keresi Évát után sorban következett a Nagy Duett, majd a Nyerő páros, és a Farm. A top tízbe még bekerült a közmédia A Dal című műsora is, ahogy a Sztárban sztár és az Édes élet is befért az első tíz legkeresettebb műsor közé.