Jennifer Lawrence Chris Pratt szexjelenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence és Chris Pratt első közös filmjében, az Utazók-ban a sci-fi elemek mellett legalább olyan hangsúlyosan lesz jelen a romantika, mint az akciózás. A sikamlós jelenetekről vallott a két világsztár...

A filmnek tegnap volt a bemutatója Los Angelesben. Itt vallott a dögös színész, Chris Pratt a kolléganőjéről és a vele forgatott pikáns jelenetekről. A 37 éves színész elárulta, hogy a szexjelenet alatt igyekezett átvállalni a felelősséget Lawrencetől, mert hatalmas volt rajta a feszültség - írja a Vanityfair.

Chris Pratt és Jennifer Lawrence az Utazók című filmben Forrás: InterCom

"Szerintem inkább a férfira hárul ilyenkor a nagyobb felelősség. Az ilyen jelenetekben sokszor nincs szex, inkább kínos az egész. Figyelni kell a másikra, és igyekezni, hogy minél kevésbé érezzük kényelmetlenül magunkat" - mondta a sztár, aki persze örült, hogy ilyen szexi partnert kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.