Star Wars párkapcsolat Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola is ellátogatott a Zsivány egyes peremierjére, ahol a Life.hu nagyszájú riportere arról is faggatta, milyen csaj ő valójában, és milyen viszonyban áll a Star wars trilógiákkal.

A nemrég eljegyzett énekesnőről kiderült, hogy sosem volt igazán csajos csaj, babája is csak egy volt kiskorában. Régóta rajong az ürbéli történetekért, különösen azóta néz meg minden Star Wars részt, mióta kedvenc színésznője, Natalie Portman is szerepel benne, a filmbéli karakterek közül mégis Obi Wan Kenobiért rajong igazán.

Lola a kerítőnő Forrás: Lola

A Life.hu riportere egy különleges dolgot is megtudott Loláról: imád kerítőnőt játszani, és elmondása szerint, bárkinek képes párt találni.

Száraz Dénes komoly próba elé állította saját magáthttp://www.life.hu/sztarok/20161215-szaraz-denes-eroproba-hegymaszas-mount-everest.htmlSzáraz Dénesről mindneki tudja, hogy kiváló színész és a sport megszállottja. Azzal viszont csak a közelmúltban szembesültünk, hogy egy igen komoly erőpróba előtt áll: Klein Dávidékkal készül megmászni a Mount Everestet. TV + Sztárok--Hujber Feri és felesége meztelen habfürdőztek a kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20161215-hujber-feri-es-felesege-meztelen-kamera-habfurdo.htmlHujber Feri házasságáról tudtuk már eddig is, hogy nem rendhagyó, és most az is kiderült, hogy kellően bevállalósak is. Meztelen habfürdőztek az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokOrigoSzületésnapján alázta meg Taylor Swiftet az exehttp://www.life.hu/sztarok/20161215-taylor-swiftet-exe-alazta-meg-a-twitteren.htmlTaylor Swift Amerika egyik legtehetségesebb és legsikerebb fiatal sztárja, aki a napokban töltötte be a 27. életévét. Ebből az alkalomból híres barátai és a rajongók milliói köszöntötték fel őt személyesen és közösségi oldalain egyaránt. Mindneki az énekesnővel örült és ünnepelt, kivéve egy embert... TV + SztárokOrigoAmanda Seyfried kisbabát vár!http://www.life.hu/sztarok/20161130-amanda-seyfired-terhes-vilagsztar.htmlAmada Seyfried végre révbe ért. Hosszú ideig kereste az igazit, de úgy tűnik, vőlegénye személyében megtalálta. Boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen kiderült, a színésznő kisbabát hord a szíve alatt. TV + Sztárok--Mariah Carrey újra szerelmes? Szexi táncos csavarta el a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-mariah-carey-ujra-bepasizott.htmlMariah Carey néhány héttel ezelőtt szakított vőlegényével, a milliárdos üzletemberrel. Úgy tűnik a gyászidőszak gyorsan letelt, hiszen a díva már mással nyaralgat festői tájakon. TV + Sztárok--Brutális kegyetlenséggel végeztek ki egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megeroszakoltak-es-megfojtottak-egy-kislanyt.htmlBrutális kegyetlenséggel öltek meg egy 8 éves kislányt. Kiderült, a család közeli barátja volt a tettes, aki megerőszakolta és fojtogatta a gyereket. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.