Azt pletykálják, Stohl András egy újságíróba szerelmes

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Stohl András magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stol András néhány napja vallott színt magánéletéről. Őszintén elmesélte, hogy valóban véget ért kapcsolata egykori kedvesével, de leszögezte azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt futott zátonyra kettejük közös élete. 

A népszerű színészt, mióta elköltözött otthonról már több csinos nővel is összeboronálták. Ez nem is csoda, hiszen egy sármos, egyedülálló, sikeres férfi körül tolonghatnak a szép nők, András pedig szereti a gyengébbik nemet.

Stohl András egy újságírónőbe szerelmes? Fotó: Hirling Bálint - Origo

Összeboronálták egy színházi berkekben büfésként dolgozó nővel, ám egy közeli barát szerint nem belé szerelmes a művész, hanem egy feltűnően szép újságírónőbe, akivel igyekeznek titokban tartani kapcsolatukat, de egy-két sejtelmes kiírásból sejteni lehet, hogy van köztük valami.

"Már szeptember végén is sokatmondó volt az új profilképe- mesélte egy közös ismerős a Borsnak.- Egy fotót tett ki, melynek szövege egyértelműen titkos kapsolatra utal. Ráadásul a hölgy nemrég épp azon az estén járt a Vígszínházban, amikor Stohl is játszott, s ezt megosztotta ismerőseivel is. Kínosan ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki a titkuk, de színházi körökben már sokan pusmognak róluk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.