Ahogy már több cikk is született erről, aaióta a szépségkirálynő megismerkedett vőlegényével, azóta folyamatosan romlik a kapcsolata családjával, sőt tulajdonképpen minden kapcsolatot megszakítottvelük. Legutóbb pedig a nagymamája temetésére sem ment el

Nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy Fanni teljesen bezárkózott, iskolába sem jár, családjával és barátaival sem találkozik. Nagymamája akkor arról beszélt, hogy a lányt a vőlegénye szigeteli el szeretteitől, sőt, a telefonját is ő veszi fel. (A nagyi levelét és Fanni reakcióját itt olvashatod el.) 

Weisz Fanniért aggódik édesanyjaForrás: Polyák Attila/Origo

A szépségkirálynő édesanyja eddig hallgatott, ám most megtörte a csendet és a Ripostnak nyilatkozott. Arról beszélt, fél, hogy véglelg elveszíti a lányát és tehetetlennek érzi magát. 

"Nem szeretnék a temetésről beszélni, egyszerűen én már nem bírom ezt. Szeretném, ha vége lenne már ennek a rémálomnak.Sosem haragudtam Fannira. Hogyan is tehettem volna? Ő a lányom. Nem érdekel, mit tesz, vagy tett, szeretem és minden pillanatban arra várok, hogy belépjen végre az ajtón és magamhoz ölelhessem!" - mondta.