Andy Vajna és fiatal felesége, Vajna Timi bár évek óta házasok, szelfizni csak riktán szoktak, legalábis csak kivételes esetben teszik közzé Timi közösségi oldalán. Ez a mostani talán pont ezért annyira különleges...

Szelfit posztolt a sztárházaspár, Vajna Timi és Andy Vajna. Ritkaság számba megy, hogy a televíziós és filmes mogul feleségével együtt pózol Timi közösségi oldalán. Ezúttal kivételt tettek, méghozzá nem is akárhogyan: összeöltöztek és a kocsiban mosolyogtak a kamerába.

Artificial fur is also nice and warm! Save the animals #artificialfur

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

 

Így kedveskedik az ünnepekkor Vajna Timi Andynek: csupacsokis paleo kakaós csiga


Timi meglepetésnek szánta az isteni finomságot Andy számára, ám a sütemény elkészítése közben a filmügyi kormánybiztos hazaért. A meglepetés így sem maradhatott el, hiszen Timi ezúttal egy csupacsokis paleo kakaós csigával kedveskedett férjének. És hogy mitől lett mindez egészséges? Attól, hogy kizárólag egészséges alapanyagok felhasználásával készült, tápiókakeményítővel, gesztenyliszttel, édesítőszerrel. A tésztába pedig a kókuszreszelék mellett 100 százalékos kakaópor került. Timi még az ünnepekkor is odafigyel férje és saját egészségére, ám a "csupacsokis-érzésről" eközben sem kell lemondaniuk.