Így kedveskedik az ünnepekkor Vajna Timi Andynek: csupacsokis paleo kakaós csiga

Vajna Timi karácsony csoki csokoládé recept ünnep Andy Vajna kakaós csiga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bekukkantottunk Vajna Timi konyhájába és meglestük, hogyan készíti el Andynek a karácsony legegészségesebb és legfinomabb édességét. 

Timi meglepetésnek szánta az isteni finomságot Andy számára, ám a sütemény elkészítése közben a filmügyi kormánybiztos hazaért. A meglepetés így sem maradhatott el, hiszen Timi ezúttal egy csupacsokis paleo kakaós csigával kedveskedett férjének. És hogy mitől lett mindez egészséges? Attól, hogy kizárólag egészséges alapanyagok felhasználásával készült, tápiókakeményítővel, gesztenyliszttel, édesítőszerrel. A tésztába pedig a kókuszreszelék mellett 100 százalékos kakaópor került. Timi még az ünnepekkor is odafigyel férje és saját egészségére, ám a "csupacsokis-érzésről" eközben sem kell lemondaniuk.

Nézd meg, hogyan készül el Timi kakaós csigája és nézd meg, mit szólt a finomsághoz Andy:

Ha van kedved, próbáld ki te is a receptet, hidd el, nem bánod meg!

Íme, 2015 legínycsiklandozóbb karácsonyi sütije!http://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20151221-2015-leginycsiklandozobb-karacsonyi-sutije-eredmenyhirdetes.htmlNem tudod milyen édességgel lepd meg a családot szentestén? Készítsd el 2015 legínycsiklandozóbb süteményét! Recept--Roberto konyhája: Baracklekváros linzerhttp://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20151208-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-baracklekvaros-linzert-keszit.htmlA linzer a karácsony egyik elengedhetetlen aprósüteménye, amely az adventi hétvégékre és az ünnepekre egyaránt elkészíthető. Rostás Róbert, a Life.hu séfje a következőkben elárulja a kedvenc ünnepi linzerreceptjét. ReceptOrigoGáspár Laci különleges süteménnyel készül a szentestérehttp://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20151214-gaspar-laci-enekes-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-kulonleges-sutemennyel-keszul-a.htmlA Sztárba sztár harmadik szériájának győztesét arról kérdeztük, hogyan telik majd náluk a karácsony és mi lesz az ünnepi menü. Recept--Nincs sok időd? Készíts karácsonyi desszertet 15 perc alatt!http://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20151204-harom-gyorsan-elkeszitheto-karacsonyi-finomsag.htmlAz ünnepi rohanásban a hátad közepére kívánod a sütés-főzést? Hogy megkönnyítsük a dolgod, a következőkben három 15 perc alatt, egyszerűen elkészíthető finomságot válogattunk össze neked! ReceptThinkstockBenji, az X-Faktor énekese vietnámi menüvel ünnepel karácsonykorhttp://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20141204-benji-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-kulonleges-menuvel-unnepel-karacsonykor.htmlA visszafogott énekes a szentestét családi körben tölti, a szilveszter azonban a barátoké, ahol sosem fakadt még dalra Benji. ReceptFotó: Polyák Attila - OrigoSaját készítésű bonbonokat gyártott szeretteinek Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarkaracsony/recept/20141215-liptai-claudia-hazi-keszitesu-bonbonokat-gyartott-iden-is.htmlLiptai Claudia tavaly isteni saját készítésű bonbonokat gyártott karácsonyra. Recept--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.