76 kapszula kokainnal a gyomrában érkezett Ferihegyre egy venezuelai nő

Forrás: Thinkstock -
kokain Ferihegy reptér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ideges volt, izzadt és remegett a nő a reptéri ellenőrzésen, ezért egyből sejtették a pénzügyőrök, hogy kábítószert nyelhetett le. A CT-vizsgálat során igazolást is nyert ez a gyanú: 76 kapszula lapult a nő gyomrában.

Több mint 10 millió forintot nyelt le a venezuelai nő, legalábbis ekkora értéke van annak a kokainmennyiségnek, ami a gyomrában lapult. Így próbált bejutni Magyarországra, de a NAV pénzügyőreinek gyanús lett a viselkedése, ezért a Zürichen keresztül Sao Paulóból érkező venezuelai állampolgárságú nőt feltartóztatták.

Kokainnal a gyomrában akart bejutni egy nő Magyarországra Forrás: Thinkstock

A hatósági közlemény szerint a nő a zöld folyosón át akart belépni, ahol azok jönnek az országba, akiknek nincs elvámolni valója.

A reptéri ellenőrzés során azonban feltűnt az alkalmazottaknak, hogy a nő rendkívül ideges, izzad és remeg:

ez egyből gyanút keltett. A pénzügyőrök azt feltételezték, hogy kábítószer lehet a gyomrában, ami a CT-vizsgálat után be is bizonyosodott. A lenyelt 76 kapszulában 673 gramm kokain volt, aminek értéke mintegy 13 millió forint. A 26 éves nő ellen feljelentést tettek kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a Bors.

Gyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161219-gabor-zsazsa-99-eves-magyar-szarmazasu-szineszno-szivrohamban-hunyt-el.html99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el. News--Gyönyörű modellre cserélte feleségét a híres focista, David Ginolahttp://www.life.hu/news/20161218-modellere-cserelte-a-feleseget-25-ev-utan-egy-focista.htmlDavid Ginola 25 év után cserélte le a feleségét, méghozzá egy fiatal modellre. A hírek szerint a férfi már el is költözött otthonról. NewsAFPGyanús csomag miatt kiürítették a karácsonyi vásárt a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20161218-gyanus-csomag-miatt-kiuritettek-a-karacsonyi-vasart-a-bazilikanal-szent-istvan-ter.htmlA Szent István teret kiürítették, a készenléti rendőrök vizsgálják a csomagot. News--Vallomást tett a férfi, akinél az eltűnt ceglédi kislányt megtaláltákhttp://www.life.hu/news/20161218-vallomast-tett-a-ferfi-cs-andras-akinel-az-eltunt-cegledi-kislanyt-megtalaltak.htmlAz idős férfi házában, véres ruhában találták meg a 7 éves ceglédi kislányt. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték. News--Bármelyik pillanatban szülhet a ceglédi nő, aki megölte másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/news/20161218-mindenoras-terhes-a-cegledi-no-aki-megolte-masfel-eves-kisfiat.htmlB. Mónikát a tököli rabkórház szülészetén tartják fogva, mindenórás terhes. A nő október 30-án ölte meg kisfiát, a másfél éves Danikát.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoA hópelyhek a tél legcsodálatosabb díszei! Fotók!http://www.life.hu/news/20161217-elkepeszto-makrofotok-hopelyhekrol.htmlNagyon nehéz közelről megcsodálni egy-egy hópelyhet, pedig sokkal több fajtájuk van, mint gondolnánk. Lélegzetelállító fotósorozat készült a hópelyhek gyönyörű típusairól. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.