X-Faktor 2016 orvos Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi, az X-Faktor legújabb győztese elárulta, hogy az éneklés mellett mi teszi még boldoggá.

Opitz Barbi egyik legfőbb álma teljesült, mikor bekerült az X-Faktorba, és akkor még nem is sejtette, hogy győztesként távozhat majd a tehetségkutató műsorból.

"Gyerekkorom óta hatalmas álmom volt az, hogy bekerülhessek egy tehetségkutatóba, és nagyon sokat imádkoztam, hogy sikerüljenek a dalok, szívből szerettem volna nyerni" - mesélte Barbi a Borsnak.

Opitz Barbara orvos és énekesnő szeretne lenni Forrás: sajtoklub.tv

Elmesélte azt is, hogy nyereményét szeretné a szakmai feljődésére fordítani. Dalok írása és klip forgatás is szerepel az elképzelések között. Ám nem csak önmagára gondol, családján is szeretne segíteni. Boldog lenne, ha a szüleinek nem kellene már uborkatermesztéssel foglalkozniuk, hanem valami könnyebb munkával kereshetnék meg a kenyerüket.

Barbi azonban azt is bevallotta, hogy nem az éneklés az egyetlen szerelme: szintén óriási vágya, hogy orvos lehessen. Érdekli őt az emberek gyógyítása, szívesen segítene másokon.

"Nagyon szeretnék az orvoslással foglalkozni, és azon belül a természetgyógyászat az, ami igazán érdekel. Bár nem túl keresettek a természetgyógyászok, de én hiszek abban, hogy egy jó szakember igenis meg tudja állni a helyét, és képes csodákat tenni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.